Streaming af bøger online

Vi anbefaler


Med tablets og smartphones som noget af det der hitter mest indenfor elektronik i vore dage, er digitale bøger blevet rigtig populært. Ikke blot e-bøger som i mange år har haft stigende popularitet, men også lydbøger er blevet populært. Begge dele er nemt at have med over alt og læse og lytte til på farten. Det har medført at der nu er udsprunget flere streamingtjenester der tilbyder abonnement på streaming af e-bøger og lydbøger. Vi har her vurderet dem alle.

Mofibo

Læs bøger online med Mofibo

Karakter: 5 ud af 5

Mofibo var en af de første tjenester til at tilbyde e-bøger og lydbøger på abonnement. De har udvalg af e-bøger og lydbøger på mere end 31.000, som du kan læse online og offline på din mobil, tablet og PC.

De tilbyder et væld af funktioner der giver dig en meget bedre samlet oplevelse. Du får bl.a. boganbefalinger baseret på de genre du kan lide og de bøger du læser eller lytter til. Derudover kan du vurdere og anmelde de bøger du læser, men også læse andres anmeldelser og vurderinger.

Pris: 129 kr./md.

Prøv Mofibo gratis i 14 dage

Storytel

Storytel bøger på nettet vurdering

Karakter: 5 ud af 5

Storytel minder på mange punkter om Mofibo og har derfor også fået samme karakter. Der er ikke den store forskel på Mofibo og Storytel, de har mange funktioner der minder om hinanden. Den helt store forskel er at Storytel fra start af har markedsført sig på sit store udvalg af lydbøger.

Med Storytel kan du have dine yndlingsbøger med overalt, både på din smartphone, tablet og PC, offline og online. Derudover får du forslag til bøger, baseret på det du tidligere har læst og så får mulighed for at vælge blandt nordens støreste bibliotek af lydbøger.

Pris: 129 kr./md.

Prøv Storytel gratis i 14 dage

Politiken Books

Politiken Books bogtjeneste

Karakter: 4 ud af 5

Politiken Books er Politikens egen streamingtjeneste, hvor du for 129 kr. om måneden kan streame et ubegrænset antal af lyd- og e-bøger. Politiken Books har ikke et ligeså imponerende udvalg af lyd- og e-bøger som Mofibo og Storytel, men til gengæld har de en meget brugbar funktion.

Alle e-bøgerne fra JP/Politikens Forlag på Politiken Books kan læses via en Kindle (det gælder fx bøger af Jesper Stein, Jussi Alder-Olsen og Katrine Marie Guldager). Dette er ikke muligt via Mofibo eller Storytel, da de ikke ejer nogle af bøgerne blandt deres udvalg.

Pris: 129 kr./md.

Prøv Politiken Books gratis i 14 dage

eReolen

Læs bøger online fra eReolen

Karakter: 3 ud af 5

eReolen er en 100% gratis bogtjenester og det er de danske biblioteker der står bag tjenesten, hvor du både kan læse e-bøger og høre lydbøger på tjenesten. Ulempen ved eReolen er dog, at deres udvalg er meget begrænset og det er sjældent, at du kan finde en god og populær bog derinde.

For at komme i gang med at bruge eReolen skal du have et bibliotekslogin. Dette kan du få på dit lokale bibliotek, hvis du allerede har et login kan du bare gå til eReolen og begynde at låne bøger med det samme.

Pris: gratis

Brug eReolen gratis

Sammenligning af bogtjenester

Nedenfor har vi samlet de mest populære bogtjenester i en tabel og sammenlignet dem på forskellige parametre. Det er så du kan få et samlet og hurtigt overblik over de forskellige muligheder du har, når det gælder streaming af bøger online.

Vi kan som udgangspunkt anbefale Mofibo eller Storytel. Men er du i tvivl om, hvilken én du skal vælge, så læs dette indlæg.

Pris129 kr./md.129 kr./md.129 kr./md.
Prøveperiode14 dage14 dage14 dage
E-bøgerJaJaJa
LydbøgerJaJaJa
Prøv gratis
Læs mere
Prøv gratis
Læs mere
Prøv gratis