HBO MAX indhold priser anmeldelse

HBO MAX Danmark – Indhold og anmeldelse

HBO var ikke en af de første med en streamingtjeneste i Danmark, men de har været på markedet i en del år med streamingtjenesten HBO Nordic til de skandinaviske lande der havde stor succes med serier som Game of Thrones og True Detective. I dag hedder HBO’s streamingtjeneste i Danmark HBO MAX – siden slutningen af 2021.

HBO MAX har alt det samme indhold som HBO Nordic, samt en masse ekstra indhold. De har taget deres egne produktioner væk fra andre streamingtjenester og samlet det hele på HBO MAX.

*spar 36% med et årsabonnement til 599 kr.

Se også: Hvad skal jeg se på HBO MAX?

HBO MAX gratis periode

Desværre har der ikke været været nogen gratis prøve periode siden HBO Nordic blev til HBO MAX. De kørte med et lifetime introtilbud inden de lancerede HBO MAX i Danmark, hvor man kunne få et månedsabonnement til kun 39,50 kr. men der er også slut nu.

Til gengæld kan du få et helt års abonnement til HBO MAX med en besparelse på 36% i forhold til normalprisen på 79 kr./md. De svare til at du får 3 måneders HBO MAX gratis hvert år, og det er alligevel en pæn besparelse.

*pris ved køb af årligt abonnement

Er HBO og HBO MAX det samme?

Nej og ja. HBO er et produktionsselskab der laver meget andet end at tilbyde film og serier på streamingtjenesten HBO MAX. HBO står bag og ejer mange forskellige produktionsselskaber der producerer indhold til deres streamingtjenester i hele verden, og de udgiver også TV-kanaler.

HBO MAX er HBO’s streamingtjeneste uden for USA, i USA hedder streamingtjenesten fra HBO, HBO GO.

HBO er oprindeligt en amerikansk TV kanal som igennem mange år har været med til at producere og levere de bedste amerikanske serier vi har set. En af de første større succeser var ’Sex and the City’ hvor man fulgte 4 kvinder i byen New York. Siden da har de lavet rigtig mange store succeser og valgte også at lancere en streamingtjeneste, som først kun var tilgængelig i USA. Vi har nu fået vores egen version i Skandinavien under navnet HBO Nordic, men den originale HBO streamingtjeneste hedder HBO Go.

HBO MAX indhold – Hvad vises på HBO MAX?

HBO MAX råder over rigtig mange film og serier og nogle er klart mere kendte end andre. Deres største succeser er Game of Thrones, Sex and the City og True Detective, hvor blandt andet den oscarvindende skuespiller Mathew McConoughy havde den ene hovedrolle i sæson 1.

Det er ikke nogen hemmelighed at man vælger HBO MAX som streamingtjeneste hvis man vil se alle de bedste serier online. Men med det sagt har de også et godt udvalg af film, særligt gamle klassiske amerikanske film som altid er et kig værd.

HBO MAX indholds hubs.

Billedet herover er et overblik over de franchises og hubs som HBO har rettighederne til at lave indhold til. Herunder er det særligt værd at bemærke DC Comics der er et superhelteunivers og Warner Bros. der står bag mange store film. Men du finder også en masse andet indhold.

Serier på HBO MAX

Fordi HBO er så kendt for deres serier, så lad os starte lidt med at se hvad der er af serier du skal se lige nu og ældre serier du også SKAL se el. kan gense.

Se også: Bedste serier på HBO MAX

Film på HBO MAX

Du kan også finde flere Oscar-vindende film på HBO MAX, hvor de endda er produktionssleskabet bag nogle af dem selv.

Se også: Bedste film på HBO MAX

Er du mere ude efter gode film, vil jeg anbefale Viaplay. Du kan her læse mere om Viaplay (du kan endda prøve det gratis i 14 dage).

HBO Nordic interface og funktioner

HBO Nordic har en af de mest simple interfaces på streaming-markedet. Det er dejlig nemt og overskueligt at finde frem til det man søger, og forsiden er altid opdateret med de nyeste afsnit og serier. Finder man ikke det man leder efter på forsiden er der en lækker søgefunktion der viser billeder og navn på søgeresultater ligeså snart du begynder at indtaste.

Menuen giver dig mulighed for at finde tilbage til det indhold du har set for nylig, så du hurtigt kan komme videre med din serie. Du har mulighed for at tilføje afsnit eller serier til din huskeliste, hvis du ikke har tid til at se dem lige nu kan du hurtigt finde tilbage til dem senere ved hjælp af huskelisten.

HBO Nordic interface

Streaming-kvalitet og internethastighed

HBO Nordic tilbyder HD indhold på alle enheder og platforme. HBO ønsker at levere deres kunder den bedste streamingkvalitet, og deres licensaftaler med indholdspartnerene kræver også at de bruger den nyeste teknologi indenfor Digital Rights Management (DRM). Det indbefatter at de benytter sig af High-Bandwidth Digital Content Protection. Derfor kan du altid se dit indhold i HD-kvalitet. Der kan dog gå kvalitet tabt hvis man tilkobler en ekstern skærm til sin enhed, i det tilfælde vil kvaliteten falde til SD. Macbooks og Macminis skærmindgange er fx ikke HDCP kompatible.

Er du i tvivl om hvad SD og HD billedet kvalitet er, og hvor godt det er i forhold til andre kvaliteter? Så kan du læse indlægget ”Definition af billedekvalitet: SD, HD og Ultra HD”.

HBO produceret serier

På HBO Nordic kan du selvfølgelig finde alle de serier som HBO selv har produceret, udover det har de også udvalgt og købt rettighederne til enkelte andre serier, men det er klart deres egne serier der er bedst og grunden til at du skal vælge HBO Nordic som din streamingtjeneste. Nedenfor er der kort gennemgået alle HBO’s egne serier og hvad de handler om.

True Detective

Denne serie har fået rigtig meget ros både blandt seere og anmeldere, og senest har den opnået en fornem xx plads på IMDB’s liste over de 250 bedst ratede serier. Den har også vundet andre priser som —- og den oscarvindene skuespiller Matthew McConoughy har da også hovedrollen i serien. I juli 2015 udkom sæson 2 af serien, som bygger op om en helt anden historie og har helt andre karaktere i hovedrollerne, med andre ord har den intet med handlingen at gøre. Det sæsonerne har tilfælles er de begge omhandler en mordsag som skal løses, og man følger en række hovedpersoner som alle har en dyster og hemmelig fortid.

Game of Thrones

Game of Thrones er baseret på de populære bøger af samme navn, dog variere serien fra bøgerne på flere punkter. Der er indtil videre lavet 5 sæsoner af Game of Thrones og der er lavet kontrakt til at lave minimum 8 sæsoner. Det er nok HBO’s største succes til dato og det kan man godt forstå. Serien tager en med ind i et helt unikt og fantastisk fantasi univers, på samme måde som Ringenes Herre filmene gjorde i sin tid, og når man først er gået i gang kan man ikke stoppe igen.

Ballers

I Ballers har Dwayne ‘The Rock’ Johnson fået hovedrollen, som en pensioneret football spiller der nu arbejder for et firma der tilbyder økonomisk rådgivning. Det er hans opgave at få de nuværende NFL spillere at skrive kontrakt med dette firma, og samtidig hjælper han de venner han har i NFL så godt han kan.

Sex and the City

I denne serie følger du 4 kvinder i storbyen New York, og hvordan deres liv er som singler. Man følger dem i jagten på kærligheden gennem 6 sæsoner. Hovedpersonen Carrie Bradshaw skriver en klumme for et magasin, en klumme som flere tusind kvinder læser med i hver dag. Man følger dem som de opnår stor succes i karrieren, men stadig har svært ved at finde manden i deres liv.

HBO MAX priser og abonnementer

HBO Nordic er en streamingtjeneste der holder udbuddet af abonnementer til det minimale. Du har som abonnent mulighed for at vælge et abonnement til en pris. Abonnementet koster kr. 79 om måneden efter man har benyttet sig af den gratis prøveperiode på 1 måned. For den pris får man adgang til at alt indhold på HBO. Det er primært serierne der er værd at se og også der man finder det største udvalg.

Se også: Alle streamingtjenester i Danmark

HBO Nordic

HBO Nordic er et afsluttet kapitel, men det lykkedes HBO at vinde alle danskernes hjerter med serier som Game of Thrones, True Detective og Handmaid’s Tale. Du kan stadig finde alle disse gode serier på HBO MAX. Herunder kan du se hvordan det gamle HBO Nordic så ud.

HBO Nordic logo - 30 dages gratis streaming af serier
HBO Nordics gamle logo.

Kan du ikke huske hvordan HBO Nordics interface så ud, så kan du se hvordan de så ud når du loggende ind på det gamle HBO Nordic.

HBO Nordic interface
Interface når du loggede ind på HBO Nordic.

Skriv en kommentar