Høretelefoner løb

De 3 bedste høretelefoner til løb

Hører du ofte musik på dine løbeturer (fx via Spotify, Groove m.m.), så har du nok også prøvet at have almindelige høretelefoner i øret og blevet træt af, at de hele tiden ryger ud. For at undgå det, skal du i stedet bruge høretelefoner der er specielbygget til løb. De vil nemlig blive siddende i dine ører, lige meget om du løber eller dyrker anden form for sport.

Men der kan være stor forskel i kvaliteten på de forskellige høretelefoner. Derfor har jeg testet forskellige høretelefoner og fundet de 3 bedste høretelefoner til løb. Du kan både se de bedste trådløse høretelefoner til løb og de bedste almindelige høretelefoner til løb. Så her burde du kunne finde det, du søger.

Champion HSP200 Wireless Sport Headset

Høretelefoner til løbChampion HSP200 Wireless Sport Headset er trådløse hovedtelefoner specielt velegnet til træning. Der sidder nemlig en lille smart ørebøjle som gør, at de sidder fast på dit øre. De sidder godt på øret og er derfor ikke til besvær, mens du løber. Som standard følger der ørebøjle i en sort afdæmpet farve med. Men udover det, følger der også en lime grøn ørebøjle med, hvis du vil have lidt ekstra farve på høretelefonen. Høretelefonerne har en rigtig god og kraftfuld lyd. Der en dyb bas, som gør dem velegnet til alle former for musik.

Champion HSP200 Wireless Sport HeadsetEn af de rigtig smart funktioner ved Champion HSP200 Wireless Sport Headset er, at de er trådløse (som de eneste af disse tre høretelefoner). Så har du bluetooth på din musikenhed (fx smartphone), så behøver du ikke at skulle tænke på irriterende ledninger, mens du løber. Det er bare at tilkoble dem til din enhed via bluetooth, og så ellers bare putte dem i ørerne og lad musikken flyde ind. Der sidder også en skiftefunktion på dem, så du nemt kan skifte sang, ændre lydniveauet mv.

Pris: 477,5 kr.

[button color=”green” size=”normal” alignment=”center” rel=”nofollow” openin=”newwindow” url=”http://clk.tradedoubler.com/click?p=11752&a=2823942&g=0&url=https://www.inkclub.com/dk/da/Elektronik/Hovedtelefoner-og-h%C3%B8jttalere/Sport-og-tr%C3%A6ning/Champion-HSP-200-spo/p/HSP200″]Kan købes hos inkClub[/button]

Monster iSport Strive

Monster iSport høretelefonerMonster iSport Strive er nogle rigtig gode høretelefoner i forhold til prisen. De er desværre ikke trådløse. Men til gengæld er kablet krølfri, så du undgår, at kablet vikler sig ind i hinanden, hvilket er ret smart. Der sidder en skiftefunktion på dem, så du nemt kan skifte numre. Og du kan sagtens vaske kablet og høretelefonerne med vand og sæbe, hvis de skulle være blevet svedige. En af fordelene ved Monster iSport Strive er, at de sidder godt i ørerne. Lige meget om du cykler, løber eller ryster hovedet, bliver de siddende. De kommer desuden med forskellige størrelser på deres “vinge”, så de netop passer til dit ører.

Monster iSport StriveMonster har med vilje gjort høretelefonerne åbne. Dvs. du sagtens kan høre biler og lignende i trafikken, hvilket gør din løbetur væsentlig mere sikker. Men ulempen er til gengæld, at befinder du dig steder hvor der er meget larm (fx i storbyer), vil du kunne have svært ved at kunne høre lyden fra høretelefoner uden at skulle skrue meget op (hvilket ikke er sundt). Men alt i alt er de et glimerende køb ift. prisen.

Pris: 396 kr.

[button color=”green” size=”normal” alignment=”center” rel=”nofollow” openin=”newwindow” url=”https://www.partner-ads.com/dk/klikbanner.php?partnerid=13786&bannerid=25156&htmlurl=http://www.wupti.com/produkter/tv-og-hifi/lyd/hoeretelefoner/monster-isport-strive-in-ear-hea-1?cid=af_943703000000″]Kan købes hos Wupti.dk[/button]

Soul Flex

Soul Flex høretelefonerSoul Flex er ifølge mig faktisk de bedste høretelefoner til løb på denne liste. Her får du simpelthen bare hele pakken. Du får noget af den bedste lyd. Den mestrer alt fra en hård bas til de helt bløde toner. Alt sammen i højeste kvalitet. Det giver dig den ultimative oplevelse, når du løber. Lydkvaliteten er uden tvivl den bedste blandt høretelefonerne på denne liste. Dens blødhed og fleksibilitet gør den desuden utrolig behagelig at have på. Og lige meget hvor meget du ryster med hovedet, bliver de bare siddende. Derudover er de vandtætte, så du kan sagtens lige vaske dem inde under hanen, hvis de er blevet for svedige.

soul_headset_flex_lightning_greenDen eneste ulempe ved dem er, at de ikke er trådløse. Men selve ledningen er krølfri, og inline-kontrollen fungerer upåklageligt, så du nemt kan skifte sange og besvare opkald. Så det er ikke en så stor ulempe igen. Så er du villig til at give lidt mere end de billigste høretelefoner her på listen, så har Soul Flex min allervarmeste anbefaling.

Pris: 549 kr.

[button color=”green” size=”normal” alignment=”center” rel=”nofollow” openin=”newwindow” url=”http://clk.tradedoubler.com/click?p=120&a=2791644&g=0&url=http://cdon.dk/hjemme-elektronik/soul-headset-flex-lightning-green-p30424002″]Kan købes hos CDON.dk[/button]

Håber du kan bruge ovenstående liste. Har du gode erfaring med andre høretelefoner til løb? Så skriv det endelig nede i kommentarfeltet. Så vil jeg med glæde anmelde dem.

Skriv en kommentar