Netflix indhold priser anmeldelse

Netflix abonnement og priser

Netflix er verdens største online tjeneste med streaming af film og serier. Netflix blev faktisk grundlagt for ikke mindre end 18 år siden, i år 1997. De startede deres abonnement service i 1999 og siden da er det kun gået en vej, og det er frem. I dag har Netflix over 65 millioner abonnenter i 41 lande verden over. I USA har Netflix også almindelig udlejning af DVD og Blu-ray. Netflix blev først tilgængeligt i Danmark den 16. Oktober 2012., og vandt hurtigt danskernes hjerter.

Der gik dog ikke mange måneder før Netflix blev kritiseret for det begrænset udvalg de leverede i Danmark, og mange fravalgte Netflix. I 2015 valgte Netflix så at omlægge deres separate udvalg til at have præcis det samme udvalg i alle lande.

1 måneds gratis Netflix

Har du aldrig tilmeldt dig eller prøvet Netflix, tilbyder de 1 måneds gratis prøveperiode. I den gratis prøveperiode har du adgang til alt indhold på Netflix uden begrænsninger, og du finder hurtigt ud af om streamingtjenesten Netflix er noget for dig. Tilmelder du dig Netflix og benytter dig af deres gratis prøveperiode, binder du dig absolut ikke til noget i fremtiden. Alt du skal gøre er at afmelde dit abonnement inden din gratis periode udløber. Vil du gerne fortsætte dit abonnement hos Netflix skal du ikke foretage dig noget.

[button color=”red” size=”big” alignment=”none” rel=”follow” openin=”newwindow” url=”https://www.netflix.com/getstarted?locale=da-DK”]Klik og prøv en gratis måned hos Netflix[/button]

Husk også at se vores guide til, hvordan kan få gratis adgang til Viaplay.

Netflix’s udvalg af film

Streamingtjenesten er mest kendt for deres store udvalg af film, og de har også et kæmpe udvalg af blockbustere, kult film, nye og gamle film. Der er rigtig mange store Hollywood film i Netflix udvalg af film og du kan let søge blandt deres store film udvalg. Der bliver tilføjet nye film til Netflix hver måned, så du kan altid forvente et opdateret og spændende udvalg. Der er blandt film som Iron Man 3, Captain America, The Shawshank Redemption og Pulp Fiction. Går du død i deres udvalg af film kan du altid kigge på deres store udvalg af serier.

Der findes desuden et lille trick til, hvordan du kan finde “hemmelige” film på Netflix. Se vores guide til det her.

Netflix’s udvalg af serier

Selvom Netflix er mest kendt for deres film udvalg, har de også efterhånden et rigtig pænt udvalg af serier. Grunden til deres udvikling i udvalget skyldes ikke mindst den udvikling der har været i medie branchen, hvor serier har vundet meget terræn de seneste år. Folk vil hellere se serier end film, da det giver dem fornøjelse og underholdning i længere tid ad gangen. Netflix har mange kendte og anmelderroste serier. Der er store kendte serier som Dexter, How i Met Your Mother, Friends og Breaking Bad. Der er også mineserier som den nye Sherlock Holmes hvor Benedict Cumberbatch spiller hovedrollen. Det nyeste Netflix har begivet sig ud i, er produktion af egne serier og det har de haft meget stor succes med. Du kan her se vores samling af de 10 bedste serier på Netflix.

Netflix produceret serier

Netflix er hoppet med på den stigende trend der er med at producere serier af høj kvalitet. De har fundet ud af at det er serier folk gerne vil se, og dermed også der hvor de gode penge er. Netflix har været rigtig dygtige til at udvikle egne serier af høj kvalitet, nedenfor kan du læse om et udpluk af de Netflix producerede serier du bare skal se, og nogen up-comming serier.

House of Cards

House of Cards er med Kevin Spacey i hovedrollen, i nok en af hans bedste roller nogensinde. Han spiller den magtsyge politikker Frank Underwood der sammen med sin kone Claire Underwood gør alt for at komme til tops i amerikansk politik. Han skyr ingen midler for at komme til tops, og er der nogen der står i vejen bliver de revet ned. Når først man er gået i gang med denne serie kan man ikke stoppe igen.

Orange is the New Black

Denne serie omhandler Piper Chapman, en kvinde der bliver dømt til fængsel for en gammel forbrydelse hun har begået. I fængslet møder hun en masse hårdkogte kriminelle kvinder, og hendes hverdag bliver pludselig meget anderledes.

Marvel serier

Marvel har haft stor succes med at filmatisere deres univers over det seneste årti, og det fortsætter de med at gøre det næste årti også. De har planlagt film omkring 10 år frem i tiden, og nu har de også lavet en aftale med Netflix om at de skal producere 5 serier der omhandler figurer fra Marvel-universet. Det bliver 4 serier om enkelte super helte, hvor Daredevil og Jessica Jones allerede er udkommet på Netflix og vi kan forvente at serierne om Iron Fist, Luke Cage og The Defenders udkommer i løbet af de næste par år.

Også en serie der har tæt tilknytning til The Avengers og Captain America er udkommet på Netflix i 2015. Denne serier omhandler SHIELD agenten Peggy Carter, som man møder i den første Captain America film. Serien har fået navnet Agent Carter.

Læs mere om alle de eksisterende og kommende Netflix producerede serier lige her.

Netflix understøttes på alle enheder

Bliver du abonnent hos Netflix, får du mulighed for at se alt indholdet på alle dine enheder. Du kan se Netflix via din smartphone, tablet, computer og TV. Nedenfor finder du links til guides der fortæller dig hvordan du opsætter Netflix på de forskellige enheder.

  • Guide til opsæting af Netflix på smartphone.
  • Guide til opsæting af Netflix på tablet.
  • Guide til opsæting af Netflix på computer.
  • Guide til opsæting af Netflix på TV.

Streaming kvalitet og internet hastighed

Netflix har forskellige anbefalinger og krav når du benytter ders streamingtjeneste. Der er blandt andet anbefaling og minimumskrav til den interenetforbindelse du streamer fra, samt du skal have installeret Silverlight-pluginnet til din PC el. Mac. Ved du ikke hvordan du gør det, kan du her læse hvad Silverlight er og hvorfor det skal bruges.

Internethastighed

Alt efter hvilken kvalitet du ønsker at streame i er der forskellige krav til din internethastighed, men absolut minimumshastigheden er 0,5 Mbit pr. sekund. Netflix anbefaler dog at du minimum bruger en internetforbindelse med hastighed på 1,5 Mbit i sekundet. Hvis du vil have højere streaming kvalitet kan du se de påkrævet hastigheder nedenfor.

  • SD-kvalitet kræver minimum 3,0 Mbit pr. sekund.
  • HD-kvalitet kræver minimum 5,0 Mbit pr. sekund.
  • HD-kvalitet kræver minimum 25 Mbit pr. sekund.

Netflix har tilføjet muligheden for, at du kan downloade en stor del af deres indhold til offline brug – du kan se hvordan du gør i vores guide.

Priser og abonnementer

Netflix startede i sin med en simpel løsning på et abonnement, men har siden da udvidet det og tilbyder nu 3 forskellige abonnementer. De 3 abonnementer hedder Basis, Standard og Premium. Forskellen på abonnementerne udover priserne er billedkvaliteten du får adgang til og antallet af skærme/enheder der kan streames fra på samme tid.

Priskr. 79kr. 89kr. 119
Første måned gratisJAJAJA
Streaming kvalitetSDHDUltra HD
Antal skærme samtidig124

Se også: Liste over streamingtjenester i Danmark

Virker Netflix ikke interessant for dig, så husk at se vores liste med de 3 bedste streaming-alternativer til Netflix.

Skriv en kommentar