Spotify gratis

Prøv Spotify gratis i 30 dage

Spotify er lige nu verdens mest populære streamingtjeneste, og det er ikke så mærkeligt med et udvalg på over 30 millioner sange og et væld af smarte funktioner. De var også en af de første musik streamingtjenester på markeder, men har sidenhen fået stor konkurrence fra andre udbydere. Senest har Apple lanceret deres musiktjeneste. Inden du læser videre kan du se en introduktionsvideo til Spotify nedenfor.

30 dages gratis Spotify Premium

Spotify tilbyder både et betalt og et gratis abonnement. Det betalte abonnement hedder Spotify Premium og koster 99 kr. om måneden. Spotify tilbyder dog en gratis prøveperiode på Spotify Premium, på 30 dage helt uforpligtende og helt uden binding. Er du ny bruger på Spotify eller har du hidtil bare benyttet dig af deres gratis version, så kan det klart anbefales at benytte sig af deres prøveperiode, og se om du får smag for Premium udgaven. Husk der ingen binding er, du skal bare afmelde dig inden prøveperiodens udløb.

[button color=”green” size=”big” alignment=”center” rel=”follow” openin=”newwindow” url=”https://www.spotify.com/dk/premium/”]Start gratis prøveperiode[/button]

Spotify kører desuden ofte med et tilbud, hvor du kan prøve det i hele 3 måneder for kun 9 kr.

Spotifys udvalg af sange

Spotify tilbyder et udvalg af musik der består af over 30 millioner sange. De har aftaler med alle de store plade- og musikselskaber, og kan derfor tilbyde et enormt udvalg af musik i forskellige genre. De største musikselskaber de har aftaler med er:

[column size=one_third position=first ]

 • Universal Music Group
 • Sony Music

[/column][column size=one_third position=middle ]

 • EMI
 • Warner Music

[/column][column size=one_third position=last ]

 • Merlin
 • The Orchard

[/column]

Ud over dem, har de et hav af aftaler med en masse mindre pladeselskaber som også har ønsket deres musik på Spotify. Hver dag kommer der nye musiknumre på Spotify, som du kan tilføje til dine playlister og favorit musik.

Spotify Playlisttjenester

Efter musik streamingtjenesterne er begyndt at poppe op, er der også dukket en masse såkaldte playlisttjenester op. En playlisttjeneste er en service hvor nogen sidder og laver playlister og giver disse playlister navne alt efter hvilket musik der er på. Dem der står bag disse playlisttjenester er ofte pladeselskaberne sælg, i håbet om at få flere til at lytte til deres musik på streamingtjenesterne.

Læs mere om playlisttjenester.

Der findes et hav af playlisttjenester og de laver ofte playlister til alle de store streamingtjenester, så du kan tilføje playlisterne til dit streaming bibliotek. De mest populære playlisttjenester er lavet af pladeselskaberne selv, men også store også andre er kendt for at lave gode playlister. Nedenfor kan du se en liste over populære playlisttjenester, der laver playlister til Spotify.

[column size=one_third position=first ]

 • Digster

[/column][column size=one_third position=middle ]

 • Topsify

[/column][column size=one_third position=last ]

 • Filtr

[/column]

Priser og abonnementer

Spotify giver dig mulighed for at vælge mellem 3 forskellige abonnementer. Et der er gratis, et der koster 99 kr. om måneden og det sidste der er et abonnement for familien, hvor du kan opnå gode rabatter hvis i er flere personer der køber Spotify Premium.

PrisGratis99 kr.fra 149 kr.
Første måned gratisAltid gratisJaNej
Lydkvalitet---
Antal abonnementer11fra 2
Spotify Free

Det er ikke kun prøveperioden på 30 dage der er gratis hos Spotify, der er nemlig også en gratis version er Spotify. Du kan oprette dig helt gratis og lytte til alt det musik der ligger på Spotify, men betingelsen er at der indimellem sangene bliver afspillet reklamer som du på ingen måde kan undgå at lytte til.

Den gratis version af Spotify giver heller adgang til alle de funktioner Spotify har. Du kan fx ikke spille dine sange i offline mode eller skifte sange som det passer dig. I gratis versionen er det kun shuffle play mode der er tilgængelig. Den sidste ting der er forskel på er lydkvaliteten. Gratisversionen giver ikke en ligeså god lydkvalitet som hvis du har Spotify Premium.

Spotify Premium

Premium udgaven af Spotify er den mest populære løsning hos kunderne, og forståeligt nok for den giver langt flere og bedre muligheder end Spotify Free. Husk det er Premium versionen du får en 30 dages gratis prøveperiode af.

Med Spotify Premium kan du lytte ubegrænset til den musik du elsker, i bedste lyskvalitet og uden at skulle afbrydes af reklamer. Det er også muligt at skifte sang som det passer og lytte til alle dine playlister i offline mode, så du har altid musik ved hånden. Spotify Premium kan fås til 99 kr. om måneden og endnu billigere hvis du køber et familie abonnement.

Spotify Familie

Spotify Familie er et relativt nyt initiativ, det giver familien mulighed for at spare mange penge på et Premium abonnement. Det første medlem skal betale normalprisen på 99 kr. om måneden, men for hvert medlem i tilføjer derefter får i Premium abonnementet til halv pris. Alle får de eksakt samme fordele som med et helt almindeligt Spotify Premium abonnement.

Sådan afmelder du dit Spotify abonnement

Opsig dit Spotify abonnement

En af de helt store mystikker ved streamingtjenester er hvordan man afmelder sig når først man har tilmeldt sig en streamingtjeneste. For at gøre det nemmere for dig har vi lavet en masse videoguides, der viser præcis hvordan du afmelder dig de forskellige streamingtjenester.

I denne  artikel kan du se hvordan du afmelder dit Spotify Premium abonnement. Vi har lavet en video på ca. 2,5 minut, som viser dig præcis hvordan du gør.

Vil du hellere prøve en anden musiktjeneste kan jeg anbefale at du ser på vores oversigt over de 7 bedste musiktjenester lige nu.

Videoguide

I videon herunder kan du på bare 2,5 minut se hvordan du afmelder dit Spotify abonnement.

Jeg håber du fandt vores videoguide brugbar og at du vil dele den med dine venner, hvis de står i samme situation som dig. Du får også lige guiden på tekst herunder.

 1. Start med at gå til Spotify.com.
 2. Login hvis du ikke allerede er logget ind.
 3. Når du er logget ind, rul ned på siden og klik på “View details” i boksen i højre side af skærmen.
 4. På den nye side skal du klikke på teksten “cancel my supscription” i bunden af siden.
 5. Vælg grunden til at du afmelder Spotify og tryk “Continue”.
 6. På næste side rul ned og tryk “CANCEL MY SUPSCRIPTION”.
 7. Der kommer endnu en side hvor du skal trykke på “CANCEL MY SUPSCRIPTION”.
 8. Nu er du afmeldt Spotify og der vil ikke længere blive trukket penge fra din konto.

Skriv en kommentar