WHAT?! Ja, du hørte rigtigt. Lige nu kan du få Spotify Premium i 3 måneder for kun 9 kr. Dermed kan du nyde godt af alle funktionerne og musiknumrene i en af de bedste musik streamingtjenester på markedet.

Spotify kører nemlig lige nu et juletilbud, som gælder til og med 31. december 2017. For at få tilbuddet, skal du gå ind på denne side. Her trykker du på den sorte knap med teksten “GET PREMIUM” og så er du igang.

Gælder kun nye Premium brugere

Desværre er det kun personer der ikke har haft Spotify Premium før, som kan benytte sig af ovenstående tilbud. Men har du allerede haft en Premium bruger, skal du ikke sidde og ærgre dig endnu.

Gamle Spotify Premium brugere kan nemlig købe 3 måneder for 99 kr. Dette gør du ved at logge ind på din Spotify konto og starte Premium abonnementet igen (gælder ikke hvis du har opsagt dit Premium abonnement efter den 21/4-2017).

Husk at der ved ovenstående tilbud gælder, at efter de 3 måneder fortsætter abonnementet automatisk til 99 kr./md. Hvis du ikke ønsker at fortsætte abonnementet efter den endte periode på 3 måneder, så skal du huske at opsige det inden udløbsdatoen for den sidste måned.

Tilbuddet gælder som sagt til og med den 31. december 2017.