3 måneders Spotify Premium kun 9 kr.

Rabatkode: 3 måneders Spotify Premium for kun 9 kr.

WHAT?! Ja, du læste rigtigt. Lige nu kan du få Spotify Premium i 3 måneder for kun 9 kr. Dermed kan du nyde godt af alle funktionerne og musiknumrene i en af de bedste musik streamingtjenester på markedet.
Men inden jeg lige fortæller dig hvordan du får dette fantastiske tilbud fra Spotify, så vil jeg gøre opmærksom på at du altid kan finde de bedste tilbud og rabatkoder til Spotify her på siden el. få dem i din indbakke ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev i formularen herunder.

Spotify tilbud til alle

Den dårlige nyhed er at tilbuddet der giver 3 måneder for 9 kr. kun gælder nye Spotify kunder, og altså ikke tidligere Spotify Premium brugere. Den gode nyhed er at der også er et næsten ligeså godt tilbud til alle tidligere Spotify Premium brugere. Se begge tilbud på Spotify Premium herunder.

Premium tilbud nye kunder: 3 måneder for 9 kr.

Som ny kunder er der ikke så meget hokus pokus i tilbuddet. Det kræver ingen rabatkode, alt du skal gøre er at besøge Spotifys hjemmeside, oprette en bruger og registrere dine kortoplysninger og så har du de 3 første måneder til bare 9 kr.
Der er desuden ingen binding på tilbuddet, hvilket betyder at du kan opsige det når som helst i løbet af de 3 måneder, hvis du ikke ønsker at fortsætte til normalprisen på 99 kr. efterfølgende. Opsiger du ikke dit abonnement fortsætter det til normalprisen.

Premium tilbud gamle kunder: 3 måneder for 99 kr.

Gamle Spotify Premium brugere kan nemlig købe 3 måneder for kun 99 kr. Dette gør du ved at logge ind på din Spotify konto og starte Premium abonnementet igen (gælder ikke hvis du har opsagt dit Premium abonnement efter den 21/4-2019).

Husk at der ved begge ovenstående tilbud gælder, at efter de 3 måneder fortsætter abonnementet automatisk til 99 kr./md. Hvis du ikke ønsker at fortsætte abonnementet efter den endte periode på 3 måneder, så skal du huske at opsige det inden udløbsdatoen for den 3. måned.

Tilbuddet gælder som sagt til og med den 30. juni 2019.

6