Storytel alternativer

De bedste alternativer til Storytel

Storytel er en af de mest populære bogtjenester i Norden, men hvis du har været utilfreds med den eller føler det er tid til at prøve noget nyt, så er her 6 gode alternativer som du kan prøve helt gratis.

Opdatering: Storytel er blevet til Mofibo. Derfor eksisterer Storytel ikke længere i Danmark, men du også kan prøve Mofibo gratis i 14 dage her uden bindinger.

Alternativ 1 – Mofibo

Læs bøger online med Mofibo

Det første alternativ er Mofibo. Det er en dansk bogtjeneste der minder rigtig meget om Storytel (se her vores sammenligning af de to tjenester). Der er et kæmpe udvalg af lydbøger og e-bøger, som du kan læse uanset hvor du er og uanset om du har internet eller ej.

Mofibo koster normalt 129 kr. om måneden, men hvis du ikke har prøvet streamingtjenesten før, så kan du lige nu prøve [shortcode-variables slug=”mofibo”] helt gratis. Den gratis prøveperiode på Mofibo giver adgang til hele deres bibliotek af bogtitler uden begrænsning, og du binder dig ikke til at fortsætte efter prøveperiodens udløb.

[button color=”green” size=”normal” alignment=”center” rel=”nofollow” openin=”newwindow” url=”/go/mofibo-storytelalternativer”]Prøv Mofibo gratis[/button]

Alternativ 2 – Fairytell

Gratis FairytellFairytell er et af de nyeste alternativer på det danske marked. Det er også et noget begrænset alternativ til Storytel, da der kun er lydbøger og e-bøger for børn. Med det sagt, så er det faktisk en rigtig god streamingtjeneste for børn, da der er masser af gode bøger.

Bogtjenesten er lavet til børn fra ca. 1-10 år. Du kan prøve de første 14 dage helt gratis, og dermed finde ud af om det er noget for dig og dine børn. Der er ingen binding efter prøveperioden og heller ikke nogen begrænsninger under prøveperioden.

[button color=”green” size=”normal” alignment=”center” rel=”nofollow” openin=”newwindow” url=”https://online.adservicemedia.dk/cgi-bin/click.pl?bid=815337&media_id=18908&sub=alternativ-storytel”]Prøv Fairytell gratis[/button]

Alternativ 3 – Audiobooks

Audiobooks

Har du ikke noget imod, at de lydbøger du hører ikke er på dansk (men engelsk), så kan det være, at Audiobooks er det rette valg for dig. Der er dog både fordele og ulemper ved Audiobooks. Fordelene er, at et abonnement er billigere samt udvalget er langt større.

Ulemperne er til gengæld, at lydbøger er på engelsk og de har ikke e-bøger. Derudover fungerer tjenesten på en lidt anden måde. Med et abonnement kan du nemlig kun vælge én lydbog om måneden. Til gengæld er din valgte lydbog din for evigt. Du kan prøve Audiobooks gratis i 30 dage.

[button color=”green” size=”normal” alignment=”center” rel=”nofollow” openin=”newwindow” url=”http://affiliates.audiobooks.com/tracking/scripts/click.php?a_aid=5be154300791c&a_bid=81aea797&chan=code3″]Prøv Audiobooks gratis i 30 dage[/button]

Alternativ 4 – Audible

Gratis Audible

Audible er ligesom Audiobooks en international streamingtjeneste med lydbøger, som fungerer på samme måde som Audiobooks. Der er både fordele og ulemper ved dem. Fordelen ved Audible er, at de har et utrolig stort udvalg (væsentlig større end Storytel). Derudover er det også væsentlig billigere end Storytel.

Men til gengæld så har de ikke e-bøger (så du kan kun finde lydbøger der), og så er alle deres lydbøger på engelsk. Men er du primært interesseret i lydbøger og ikke har noget imod de er på engelsk, så kan du faktisk prøve Audible helt gratis i 30 dage uden bindinger.

[button color=”green” size=”normal” alignment=”center” rel=”nofollow” openin=”newwindow” url=”https://www.amazon.co.uk/Audible-Free-Trial-Digital-Membership/dp/B00OPA2XFG?tag=storytel-alternativ-21″]Prøv Audible gratis i 30 dage[/button]

Alternativ 5 – eReolen

Læs bøger online fra eReolen

eReolen er bibliotekernes egen streamingtjeneste med et meget begrænset udvalg af bogtitler. Men kan du nøjes er denne streamingtjeneste god for dig. Du skal have et bibliotekslogin for at kunne bruge eReolen.

[button color=”green” size=”normal” alignment=”center” openin=”newwindow” url=”https://ereolen.dk/”]Brug eReolen[/button]

Alternativ 6 – Politiken Books (nu Saxo Premium)

Saxo Premium

Politken Books er den nyeste danske streamingtjeneste for lydbøger og e-bøger. På tjenesten er det generelt forlaget Politikens egne udgivelser der dominerer, men de har også en del bøger fra andre forlag.

Du kan som ny kunde prøve Politiken Books gratis i 14 dage uden binding. I prøveperioden får du gratis adgang til alt indholdet på streamingtjenesten. Det er et rigtig godt alternativ til både Storytel og Mofibo, som er de dominerende udgivere.

[button color=”green” size=”normal” alignment=”center” openin=”newwindow” url=”https://track.adtraction.com/t/t?a=1328959079&as=1142433465&t=2&tk=1&epi=alternativ-storytel&url=https://www.saxo.com/dk/premium”]Prøv Politiken Books gratis[/button]

Skriv en kommentar