Mofibo eller Storytel

Mofibo eller Storytel – Hvilken en er bedst?

Vil du gerne prøve en streamingtjenester, hvor du kan låne e-bøger og lydbøger, men er i tvivl om du skal vælge Mofibo eller Storytel? Så er du kommet det helt rette sted. For i denne anmeldelse vil jeg netop undersøge, om det er Mofibo eller Storytel som egentlig er den bedste streamingtjeneste baseret på deres udvalg, pris samt brugervenlighed.
Ønsker du ikke at læse hele anmeldelsen, men blot vil vide hvilken en som er bedst. Så kan du her hoppe direkte til konklusionen.

Udvalg

Den første ting jeg har testet de to streamingtjenester på er deres udvalg. Begge to har et udmærket udvalg af diverse bøger ligefra de mest populære krimier til spændende biografier. Men hvilken én har egentlig det bedste udvalg?

For at teste dette, har jeg taget udgangspunkt i 50 tilfældige bestseller bøger, og set hvor mange af disse bøger findes på Mofibo og Storytel. Resultatet kan du se herunder:
  • Mofibo: 24 ud af de 50 bøger findes på Mofibo
  • Storytel: 28 ud af 50 bøger findes på Storytel

Generelt er mit indtryk, at udvalget på Storytel er en smule større og bedre. Forskellen er dog så lille, at det er svært at kåre en klar vinder. Samtidig findes 2 af bøgerne på Storytel, som ikke kunne findes på Mofibo, kun på engelsk. En god ide er derfor at søge efter nogle af dine ynglingsbøger på hhv. Storytel og Mofibo, og selv danne dig et overblik over hvilken af tjenesterne som har de givne bøger.

(Svag) vinder: Storytel

Pris

Den næste ting der sammenlignes er deres priser. Både hos Storytel og Mofibo koster et abonnement 129 kr. om måneden, og begge tjenester kan prøves gratis i en begrænset periode. Så i denne kategori er der hverken en taber eller vinder.

Vinder: Ingen

Brugervenlighed

Den sidste ting der sammenlignes er brugervenligheden på de to tjenesters platforme. Begge platforme har både app til Android og iOS, men det er kun Storytel som har til Windows Phone. Hvilket naturligvis er et plus for Storytel i denne vurdering.

Begges platforme fungerer rigtig fint (der testes fra en Android smartphone i denne anmeldelse). Men skal jeg komme med en vinder i denne kategori, så bliver det faktisk Mofibo. Dette skyldes, at Mofibos brugerflade er væsentlig mere overskuelig, da Storytels brugerflade godt kan virke lidt rodet. Fx er det lidt nemmere at finde den bog, som man søger på Mofibo.

Mofibo vs Storytel brugerflade
Mofibos brugerflade til venstre, og Storytels brugerflade til højre.

Dette skal dog siges, at dette er min subjektive vurdering. Du kan naturligvis godt have den helt omvendte mening.

(Svag) vinder: Mofibo

Konklusion

Det er svært at kåre en egentlig vinder, da de to tjenester minder så meget om hinanden. Så det handler meget om dine præferencer, når du skal vælge, hvilken en som du skal have.

Er udvalget vigtigt for dig, så kan Storytel anbefales. Mens er brugerfladen vigtig for dig, så kan Mofibo anbefales. Men er du i tvivl om, hvad der er vigtigt for dig, så kan det anbefales at prøve de to tjenester gratis, så kan du selv vurdere, hvilken en som du synes er bedst. Du kan nemlig helt gratis prøve tjenesterne.

Du kan prøve Storytel gratis her i 14 dage:

[button color=”green” size=”normal” alignment=”center” rel=”nofollow” openin=”newwindow” url=”/go/storytel-mofibostorytel”]Prøv Storytel gratis[/button]

Mens du kan prøve Mofibo gratis i 30 dage her:

[button color=”green” size=”normal” alignment=”center” rel=”nofollow” openin=”newwindow” url=”/go/mofibo-mofibostorytel”]Prøv Mofibo gratis[/button]

Har du spørgsmål, eller emner du mener jeg burde gennemgå i denne anmeldelse, så skriv det endelig nede i kommentarfeltet.

5