Netflix alternativer

De 3 bedste alternativer til Netflix

Netflix er en rigtig god streamingtjeneste med et stærkt udvalg af film og serier, men på et tidspunkt når man bare et punkt, hvor man gerne vil se noget andet og derfor ønsker at holde en pause fra streamingtjenesten. Men hvad er der så af alternativer til Netflix?

I denne artikel ser vi på de 3 bedste alternativer til Netflix. Jeg har valgt at dele det op i den bedste serie, film og børne alternativ.

Viaplay (serie alternativ)

Netflix alternativ - Viaplay

Er du vild med serier, men er gået lidt død i serieudvalget på Netflix, så skal du prøve Viaplay. Viaplay er en nordisk streamingtjeneste, der både tilbyder muligheden for at streame film, serier og sport. Men det er især deres udvalg af serier, som er imponerende. Her finder du blandt andet serier som The BlacklistThe Walking DeadStartUpHouseMr. Robot og mange flere.

Udover deres serier, så tilbyder de også et rigtig fint film udvalg. Og du kan endda leje de allernyeste blockbusters hos dem. Derudover kan du også streame sport fra mere end 20 forskellige sportsligaer (bl.a. Superligaen og Premier League).

Du kan prøve Viaplay 100% gratis i 30 dage og du binder dig ikke til et abonnement. Du kan til hver en tid opsige dit abonnement inden prøveperioden er udløbet. Du kan her se en mere dybdegående sammenligning af Viaplay og Netflix.

[button color=”green” size=”normal” alignment=”center” rel=”nofollow” openin=”samewindow” url=”https://track.adtraction.com/t/t?a=1531118376&as=1142433465&t=2&tk=1&epi=netflix-alternativ”]Prøv Viaplay gratis (ingen binding)[/button]

C More (film alternativ)

C more - Netflix alternativ

Er det film du søger, så er det C More du skal prøve, da de især fokuserer på film (og det er både film til voksne såvel som børnefilm). Her finder du nemlig mange af de nyeste blockbusters, som du kan streame med et abonnement hos dem. Når det er sagt, har de også et ganske udmærket serieudvalg (dog ikke helt ligeså godt som Viaplays serie udvalg).

Er du til golf kan du også få en pakke hos C More, der giver dig mulighed for at følge alle de største golfturneringer live på nettet. Så kan du for 59 kr./md. følge de største golfturneringer som fx THE PLAYERS, FedEx Cup mv. med danske kommentatorer.

Lige nu kan du prøve C More gratis i 14 dage.

[button color=”green” size=”normal” alignment=”center” rel=”nofollow” openin=”samewindow” url=”https://track.adtraction.com/t/t?a=1275838043&as=1142433465&t=2&tk=1&epi=netflix-alternativ”]Prøv gratis i 14 dage[/button]

SF Kids Play (børne alternativ)

SF Kids Play børne alternativ

Netflix har gjort rigtig meget ud af at have et bredt udvalg af børneserier og børnefilm tilgængeligt. Har du derfor brugt Netflix som underholdning til dine børn, kan jeg anbefale dig at skifte til SF Kids Play eller i hvert fald bruge det som alternativ. Det er en streamingtjeneste kun for børn, med et hav af mest populære børnfilm og børneserier lige nu.

Der er blandt andet indhold som Alfons Åberg, Emil fra Lønneberg, Brandmand Sam og nogle af de mest populære Astrid Lindgren film, fx Brødrende Løvehjerte og Pippi Langstrømpe.

Alt dette kan du få til dine børn for bare 49 kr./md. men du behøver ikke at beslutte dig lige med det samme, for de tilbyder nemlig en gratis prøveperiode på 30 dage. Prøveperioden er uden binding, så du kan bare opsige abonnementet når du har lyst.

[button color=”green” size=”normal” alignment=”center” rel=”nofollow” openin=”samewindow” url=”https://online.adservicemedia.dk/cgi-bin/click.pl?bid=705032&media_id=18908&sub=netflix-alternativ”]Prøv SF Kids gratis (ingen binding)[/button]

Det var de 3 bedste alternativer til Netflix. Jeg håber du kan bruge dem til noget, om ikke andet kan du prøve dem gratis og beslutte dig derefter. Har du nogle spørgsmål, så er du velkommen til at smide en kommentar herunder.

Skriv en kommentar