Bedste erotiske film og serier på Netflix

Bedste erotiske film og serier på Netflix

Måske har du et abonnement på Netflix og leder efter lidt fræk underholdning til i aften med kæresten, måske leder du bare efter inspiration til nogle nye erotiske film for voksne. Uanset hvilken kategori du kan sætte dig selv i, så finder du i denne artikel de bedste erotiske film på Netflix.

Vi har også skrevet en artikel om de bedste erotiske film nogensinde, som du kan få inspiration fra.

Erotiske film

Udvalget af film på Netflix er rigtig stort, der findes mange af de helt store Hollywood titler og i blandt dem er der et udvalg af erotiske film. Det er sjældent der er erotik som hovedgenre, men der er en del film hvor det præger den og her er så de bedste erotiske film på Netflix.

Brokeback Mountain

Denne oscar-vindende film handler om 2 cowboys der tager væk fra deres koner i længere perioder for at passe får oppe i bjergene. De er meget alene i bjergene og udvikler et tæt forhold til hinanden, men på denne tid er det en forbudt kærlighed. I bjergene er de sammen fordi de er alene, men når de vender tilbage til det virkelige liv så lader de som om intet er hændt. Deres forbudte kærlighed får dog konsekvenser for dem og deres familie.

Se filmen på Netflix

Player

Player er en dansk komediefilm, med sex som omdrejningspunktet.

Se filmen på Netflix

Carol

Se filmen på Netflix

Erotiske serier

Serier har efterhånden overhalet film i popularitet fordi det er en meget dybere og længerevarende historie man kan fortælle og opleve gennem en serie. Det ses også på Netflix’s eget produceret indhold som består af klart flest serier. Udvalget af erotiske serier generelt er dog endnu ikke så stort, men der er en række serier som er mere eller mindre erotiske, og dem har vi fundet frem på Netflix.

Du

Se serien på Netflix

Hymn of Death

Se serien på Netflix

Love and Fortune

Se serien på Netflix

Vi elsker Ibiza

Se serien på Netflix

Spartacus

Spartacus er først og fremmest en brutal serie med meget vold, men ind imellem alt det vold er der masser af erotiske scener og nogle af dem endda ret vilde. Den handler om hvordan det var at være gladiator i gamle dage, dog med et meget fiktivt præg og en historie som nok er knap så sand, men enormt underholdende. Er man til det gamle romerrige, så er denne serie det rene guf og så er den som sagt krydret med en del sexscener.

Se serien på Netflix

Har du ikke Netflix som streamingtjeneste, så anbefaler jeg kraftigt at du også tager et kig på de bedste frække og erotiske film på Viaplay – som du også kan prøve gratis i en begrænset periode.

Skriv en kommentar