Bedste erotiske film og serier på Viaplay

Bedste erotiske film og serier på Viaplay

Viaplay har igennem tiden haft mange film i den erotiske genre, men er efterhånden bevæget sig lidt mere over i familiesegmentet. Der er dog stadig en del erotisk-romantiske film du kan streame eller leje hos Viaplay. Vi har fundet de bedste lige her. Du kan både leje og streame filmene nævnt herunder på Viaplay, som du kan prøve gratis i 14 dage uden binding.

Film med erotik

Viaplay har et stort udvalg af romantiske film og serier, hvor nogle af dem har et erotisk tvist. Vi har samlet de bedste erotiske film på Viaplay lige nu, men der kommer nye film på Viaplay hver måned, så det kan sagtens være at der er kommet nye erotisk film til siden hen.

Fifty Shades trilogien filmFifty Shades of Grey-trilogien

Denne populære Fifty Shades trilogi om Anastasia der møder den reserverede rigmand Christian Grey hvorefter de udvikler et romantisk og erotisk forhold, er nok en af de mest populære erotiske film nogensinde. Efter deres første tilfældige møde kontakte Christian, Anastasia fordi han bare må se hende igen. Det udvikler sig hurtigt til et begær for hinanden og de seksuelle lyster bliver sluppet fri i et frækt spil. Det udvikler sig efterhånden til noget mere romantisk, men ikke uden problemer.

Jeune y Jolie erotisk filmUng og smuk – Jeune & Jolie

Den unge 17-årige Isabelle er på ferie med sin familie hvor hun møde den tyske turist Felix. Han bliver fuldstændig betaget af hende og hun er udemærket klarover sin skønhed og klar til at udforske sin seksualitet. Desværre bliver hun noget skuffet over oplevelsen og da hun kommer hjem igen opsøger hun nye erotiske erfaringer, men det udvikler sig hurtigt og hun begynder at komme ud i et farligt erotisk spil ved at tage de forkerte valg.

Nymphomaniac erotiske filmNymphomaniac

Lars von Trier har instruret denne film og han er kendt for at lave nogle meget specielle film, som altid er med til nogle af de store prisuddelinger. De om en kvindes erotiske rejse gennem et 50-årigt liv. En dag bliver hun fundet af manden Seligman på gaden og tager hende med hjem, hvorefter hun langsomt begynder at fortælle hendes meget intense og erotiske livshistorie. Igennem 8 kapitler bliver historien fortalt og du kan også se den i en Director’s Cut udgave.

Andre erotisk-romantiske film på Viaplay

  • The New Romantic
  • All i see is you
  • Passion
  • Eyes Wide Shut

Serier med erotik

Erotiske serier er der ikke mange af, de fleste serier der nærmer sig at være erotiske har ofte komedie som hovedgenren. Der er dog enkelt serier der har både erotik og sex involveret og dem har vi fundet her. Husk at der jævnligt kommer nye serier på Viaplay, som vi muligvis ikke har fået set og opdateret denne artikel med.

Den erotiske serie The Affair på ViaplayThe Affair

The Affair er en serie hvor man følger 2 familier/ægtepar, som ved et tilfælde knyttes tættere sammen. Det udvikler sig til en affære som bliver holdt hemmeligt, men med masser af begær og lyst til hinanden udvikler affæren sig mere og mere. Der er meget interessant tvist på serien, fordi den rent faktisk bliver fortalt af hovedpersonerne i fremtiden, hvor de sidder til en politiafhøring. Serien er meget anmelderrost med en score på 8,0 på IMDb.

Love Island DanmarkLove Island

Her er vi over i noget der ikke er en fiktionsserie, men en realityserie. Og har man set reality før som fx Paradise Hotel så ved man at det ofte ender med fest, romantik og sex i løbet af en hel sæson. I Love Island får du også masser af dette for pengene, hvor man følger en gruppe unge mennesker på en ø med et luksus-resort. Der er ikke meget romantisk-erotisk over det, men mange frække scener. Du kan se både Love Island UK, Danmark og Australia.

Paradise Hotel på ViaplayParadise Hotel

Ligesom Love Island kan du altså også se Paradise Hotel på Viaplay. Der kommer en ny sæson hvert år og du kan også streame alle de tidligere sæsoner. Det er som om at der bliver mere og mere erotik på Paradise Hotel og især i starten af sæsonerne hvor deltagerne er helt nye, ikke kender hinanden og bare skal fyre den max. af på hotellet. Du kan både se Paradise Hotel Danmark, Norge og Sverige på Viaplay.

Det er ikke blot erotiske film du kan se på Viaplay, der er også et hav af romantiske film som næsten altid har et lille erotisk tvist eller erotisk scene. Kom gerne med dine bud på gode erotiske film og serier man kan streame i kommentarfeltet herunder.

Skriv en kommentar