Sådan lærer du engelsk på lydbog

Lær engelsk lydbog app – gratis engelsk sprogkursus for begyndere

Leder du efter en nem og gratis måde at udvide dine engelsk kundskaber på, så er du kommet til det rette sted. Her vil jeg nemlig vise dig hvordan du kan lære engelsk gratis på lydbog, som du kan afspille i bilen eller på din smartphone hvor og når du vil.

Lær engelsk online

Du kan lære engelsk for begyndere og for øvede ved at følge et engelsk lydbog sprogkursus fordelt på 3 lydbøger eller du kan lære engelsk online i en app. Herunder kan du se hvor du lære engelsk online via lydbog el. app og bliver verdensmester i engelsk.

Lær engelsk lydbøger

Mofibo lydbog app logo

Lær engelsk app online

Mondly lær sprog online logo

Lær engelsk i bilen

Eller i toget, mens du gør rent, løber eller går en tur, faktisk kan du lære engelsk og blive bedre til det uanset hvad du laver og hvor du er, bare du har adgang til et online engelsk sprogkursus, som du enten kan få via lydbøger hos Mofibo el. via en lær et sprog app som Mondly.

  • Lydbøger et simple og nemme at komme i gang med, men også meget kedelige i længden at bruge til at lære sprog.
  • En app som Mondly gør det sjovt at lære et nyt sprog, men kræver som regel også lidt mere fokus på skærmen mens du lære sproget.

Selvom et sprogkursus bringer dig langt i dine engelsk kundskaber, så er der mange andre ting du også kan gøre for at blive bedre til engelsk. Herunder giver jeg dig nogle tips til at blive bedre, og disse tips kan ligeledes benyttes hvor som helst og når som helst i hverdagen.

Bliv bedre til engelsk

  1. Tal engelsk – Aftal med en kammerat, kæreste, familiemedlem at i kun taler engelsk til hinanden i en periode el. 1 time hver torsdag. At tale engelsk gør dig meget bedre til sproget helt automatisk.
  2. Lyt til engelske bøger, podcasts, radioudsendelser, youtube-videoer mm. Vi har lavet en guide til at finde lydbøger på engelsk du kan bruge til at komme igang med.
  3. Læs højt – Find en artikel, en bog eller noget tredje på engelsk og læs højt herfra. Optag evt. dig selv og find ud af hvor det er du gerne vil forbedre dig.

Det var 3 hurtige tips til at blive bedre til engelsk, men hvis du virkelig vil være seriøs omkring det eller bare starter helt fra nul af, så anbefaler jeg at du tager et engelsk lydbog sprogkursus.

Lær engelsk app

Mondly lær sprog online logo
Lær engelsk med Mondly lær et sprog app

Personligt kan jeg meget bedre lide at lære et sprog via Mondly’s lær et sprog app, da selve læringsoplevelsen er meget sjovere og gamificeret, så det bliver ligesom et spil el. en konkurrence med dig selv el. den du lære et sprog sammen med.

I denne lær et sprog app er lektionerne ikke opdelt i forskellige bøger el. emner, men derimod er hele læringen meget flydende og nem at følge. I takt med du klare flere niveauer og lege, bliver det du lære også mere avanceret. Typisk afsluttes et niveau med en lille test af hvad du har lært, og næste lektion tilpasses ud fra dette.

Engelsk sprogkursus online som lydbog

Mofibo lydbog app logo
Find lær engelsk lydbog på Mofibo

Herunder kan du se nogle af de dansk-engelsk sprogkurser du kan tage. De bevæger sig fra begynder niveau til fortsætter til øvet. Der findes også andre engelsk kurser du kan supplere med online.

Lær engelsk lydbog – Grundkursus

Lær engelsk for begyndere

Fulgte du måske ikke så meget med i folkeskolen eller levede du på en tid hvor faget ikke havde så stor betydning, så kan det godt være du skal starte med et engelsk grundkursus. I grundkurset lærer du om tal, tid, dage, måneder, farver osv.

Dette grundkursus er for begyndere, og læringsprincippet er lyt – gentag – lær. Du sætter lydbogen på, speakeren siger et ord eller en sætning på dansk og engelsk, og du gentager sætningen. I alt lærer du 422 sætninger, mere end 3000 ord, og du vil være i stand til at begå dig i engelsktalende lande.

Lær engelsk lydbog – Fortsætterkursus

Lær engelsk fortsættekursus

Når du har klaret grundkurset, kan du bevæge dig videre til fortsætterkurset. Her lærer du endnu mere engelsk. Ord og sætninger bliver længere og sværere, men du vil kunne mærke, at du snart formår at tale længere samtaler på engelsk.

Igen er læringsprincippet lyt – gentag – lær og du kommer rundt om 468 sætninger og mere end 3800 ord. I dette lydbogskursus kommer du blandt andet til at lære gængse vendinger indenfor madlavning, forretningsverdenen, skoler, hverdagsliv og meget mere.

Lær engelsk lydbog – For viderekomne

Lær engelsk for viderekomne

Vil du virkelig være stærk til at konversere på engelsk, så er det dette kursus for viderekomne det du skal tage. Det er på lydbog ligesom de andre og kan derfor tages overalt, på farten, i bilen, på ferien osv. Hovedtemaet for dette kursus er at styrke din evne til at starte og fortsætte samtaler på engelsk.

I dette engelske sprogkursus på lydbog kommer du til at lære 456 sætninger og mere end 4000 ord. Du lærer også mere om den grammatiske del af det engelske, og dermed bliver du bedre til at tale engelsk korrekt.

Når du har taget alle 3 kurser og forstået alt du har hørt og lært, så vil du være rigtig solid til det engelske sprog. God fornøjelse!

Skriv en kommentar