Leder du efter en nem og gratis måde at udvide dine engelsk kundskaber på, så er du kommet til det rette sted. Her vil jeg nemlig vise dig hvordan du kan lære engelsk gratis på lydbog, som du kan afspille i bilen eller på din smartphone.

Du kan lære engelsk for begyndere og for øvede ved at følge de 3 kurser jeg anbefaler herunder. Der findes også mange andre engelske sprogkurser på lydbog, som du kan tage gratis hos Mofibo.

Lær engelsk – Grundkursus

Lær engelsk for begyndere

Fulgte du måske ikke så meget med i folkeskolen eller levede du på en tid hvor faget ikke havde så stor betydning, så kan det godt være du skal starte med et engelsk grundkursus. I grundkurset lærer du om tal, tid, dage, måneder, farver osv.

Dette grundkursus er for begyndere, og læringsprincippet er lyt – gentag – lær. Du sætter lydbogen på, speakeren siger et ord eller en sætning på dansk og engelsk, og du gentager sætningen. I alt lærer du 422 sætninger, mere end 3000 ord, og du vil være i stand til at begå dig i engelsktalende lande.

Lær engelsk lydbog gratis hos Mofibo

Lær engelsk – Fortsætterkursus

Lær engelsk fortsættekursus

Når du har klaret grundkurset, kan du bevæge dig videre til fortsætterkurset. Her lærer du endnu mere engelsk. Ord og sætninger bliver længere og sværere, men du vil kunne mærke, at du snart formår at tale længere samtaler på engelsk.

Igen er læringsprincippet lyt – gentag – lær og du kommer rundt om 468 sætninger og mere end 3800 ord. I dette lydbogskursus kommer du blandt andet til at lære gængse vendinger indenfor madlavning, forretningsverdenen, skoler, hverdagsliv og meget mere.

Lær engelsk lydbog gratis hos Mofibo

Lær engelsk – For viderekomne

Lær engelsk for viderekomne

Vil du virkelig være stærk til at konversere på engelsk, så er det dette kursus for viderekomne det du skal tage. Det er på lydbog ligesom de andre og kan derfor tages overalt, på farten, i bilen, på ferien osv. Hovedtemaet for dette kursus er at styrke din evne til at starte og fortsætte samtaler på engelsk.

I dette engelske sprogkursus på lydbog kommer du til at lære 456 sætninger og mere end 4000 ord. Du lærer også mere om den grammatiske del af det engelske, og dermed bliver du bedre til at tale engelsk korrekt.

Lær engelsk lydbog gratis hos Mofibo

Når du har taget alle 3 kurser og forstået alt du har hørt og lært, så vil du være rigtig solid til det engelske sprog. God fornøjelse!