Lydbøger på engelsk

Lydbøger på engelsk

I Danmark har vi aldrig haft noget problem med at se film og serier på engelsk, og i takt med at lydbogen bliver mere udbredt, bliver det også mere populært at høre lydbøger på Engelsk. Du kan også lære engelsk på lydbog, hvis du er interesseret i dette.

Er du en af dem der gerne vil høre lydbøger på Engelsk? Så er du faktisk i den heldige situation at det aldrig har været nemmere at finde engelske lydbøger. I denne artikel anbefaler jeg både 10 gode lydbøger på engelsk og guider dig til de lydbog apps hvor du kan høre en lydbog på engelsk.

10 gode engelske lydbøger

Herunder er 10 lydbøger på engelsk du ikke må snyde dig selv for.

 1. Harry Potter – Ja det er en klassiker, men hvis du ikke også høre dem på engelsk, så synes jeg at du snyder dig selv for en god lytteoplevelse – ikke mindst fordi oplæsningen af Stephen Fry er fænomenal.
 2. Missing Sister – En bog af nu afdøde forfatter Lucinda Riley der har haft enorm succes med oversættelse af hendes bøger til 28 sprog. Missing Sister er en af hendes mest populære.
 3. A Serial Killer’s Daughter: My Story of Faith, Love, and Overcoming – List lang titel, men hvis du elsker true crime og alt relateret hertil, så er dette en fantastisk vinkel på begivenhederne set fra barnet af en seriemorder.
 4. The Extraordinary Adventures of Arsène – Dette er historien om Arsène Lupin en mestertyv der lige nu også er en populær serie på Netflix.
 5. The Last Kingdom – Fantasy bogserie der måske er ligeså god og populær som Game of Thrones.
 6. The Subtle Art of not Giving a F*CK –
 7. Sapiens – En “kort” (relativt) historie om menneskeheden. Bestseller bog i store dele af verden.
 8. After – Populær ungdomsroman-serie der også er filmatiseret.
 9. The Fellowship of the Ring – Ringenes Herre på dets oprindelige sprog, vil ligesom Harry Potter være en oplevelse den bogglade skal igennem.
 10. Elon Musk – Gal el. genial? Bedøm selv i biografien af verdens måske mest omtalte personlighed.

Engelske lydbøger gratis online

Ligesom du kan prøve danske lydbøger gratis online hos en af de mange bogtjenester i Danmark, så kan du faktisk også høre gratis engelske lydbøger hos de mange danske bogtjenester, som du kan prøve gratis.

De fleste af dem har et pænt udvalg af engelske lydbøger, og vi har også krydret denne liste med udenlandske lydbogstjenester der har et større udvalg af engelske lydbøger, hvis nu du ikke føler at tjenester som Mofibo, Bookbeat og Nextory kan tilfredsstille dine engelske lydbog behov.

Engelske lydbøger på Mofibo

Læs bøger online med Mofibo

Mofibo er ejet af Storytel, men oprindeligt er det en dansk startet virksomhed, som så er blevet solgt til Storytel. Måske har du allerede prøvet Storytel og så kan du med fordel kaste dig over Mofibo, som også tilbyder en gratis prøveperiode på 14 dage uden binding.

Mofibo har både lydbøger og e-bøger også på engelsk. Du kan blandt andet høre Ringenes Herre, Fifty Shades of Grey og Harry Potter lydbøgerne på engelsk hos Mofibo. Men der er også mange bogtitler der ikke er en del af en serie, men blot enkeltstående bestsellers.

5 engelske lydbog anbefalinger

Udover disse 5 lydbog anbefalinger, kan du også finde mange af de 10 gode engelske lydbøger vi har anbefalet herover på Mofibo.

 1. The Queen’s Gambit – Hør bogen som Netflix-serien er baseret på, og få alle detaljer med.
 2. A Conspiracy of Bones – Krimi fra amerikansk bestseller forfatter.
 3. Mary Poppins – Hør de fantastiske og fantasifulde eventyr med Mary Poppins.
 4. Steve Jobs – Hør historien om grundlæggeren af en af verdens største virksomheder: Apple.
 5. A Life in Parts – En historie om livet og om Bryan Cranston fortalt af ham selv, kendt fra Breaking Bad.

Engelske lydbøger på Bookbeat

Bookbeat er en nyere bogtjeneste på det Danske marked, men faktisk har de allerede et af de største udvalg af engelske lydbøger, som du kan komme gratis i gang med at lytte til, da de tilbyder en gratis prøveperiode. Bookbeat har oprettet en hel kategori dedikeret kun til deres engelske titler, så du nemt kan finde ud af hvad der hitter på engelsk.

5 engelske lydbog anbefalinger

 1. Warriors – Fantasy bogserie for ungdommen der har nydt stor popularitet i USA.
 2. The Secret of Chimneys – En historisk krimi om en person der pludselig havner midt i en konspiration.
 3. The Dilemma – En klassisk samtidsroman om hvor langt man vil gå for at gøre dem man holder af glade.
 4. A Song of Ice and Fire – Bedre kendt som Game of Thrones på lydbog, en historie man kun kan lade sig fascinere af.
 5. Calypso – Vil du gerne høre en engelsk lydbog der får dig til at grine, så er det ifølge anmelderne denne her.

Engelske lydbøger på Nextory

Nextory er med på trenden med at have et bredt udvalg af engelske titler i deres arkiv. De har ligeledes en kategori kun med engelske titler, hvor du nemt kan filtrere efter rating, popularitet, forfatter el. bogserie.

5 engelske lydbog anbefalinger

 1. Why We Sleep – En bog om hvorfor vi sover, og hvordan du bliver bedre til at sove og forstå dine drømme.
 2. The Help – 3 kvinder fra 3 forskellige verdenener med en ting til fælles skaber store forandringer.
 3. Mind Hacking – Nogle gange tænker vi for meget og tager for lidt kontrol, lær at styr din hjerne på ny.
 4. We Should All Be Feminists – Kortfattet essay baseret på forfatterens kendte TedX Talk om samme emne.
 5. Think Like A Monk – En selvhjælpsbog om at slippe ængstelighed og leve et meningsfyldt liv – for dig.

Audiobooks

Audiobooks

Audiobooks er en international lydbogs streamingtjeneste, hvor du får adgang til over 125.000 lydbøger (endda til en lavere pris om måneden end Mofibo). Til gengæld er der kun lydbøger og størstedelen af lydbøgerne er på engelsk.

Derudover fungerer Audiobooks på en lidt anden måde end Mofibo. Som medlem hos Audiobooks kan du nemlig vælge én lydbog om måneden. Til gengæld er lydbogen din for evigt. Du kan prøve Audiobooks gratis i 30 dage (dvs. du får den første bog fuldstændig gratis).

[button color=”green” size=”normal” alignment=”center” rel=”nofollow” openin=”samewindow” url=”http://affiliates.audiobooks.com/tracking/scripts/click.php?a_aid=5be154300791c&a_bid=81aea797&chan=code6″]Prøv Audiobooks gratis i 30 dage[/button]

Audible

Gratis Audible

Audible er en international bogtjeneste, eget af giganten Amazon. Audible fungerer på samme måde som Audiobooks. Dvs. som medlem får du 1 gratis bog hver måned for en pris på ca. 80 kr./md. Samtidig får du store rabatter på alle deres andre bogtitler, så du finder dem ikke billigere andre steder. Den første måned hos Audible er gratis og du får derfor den første bog 100% gratis.

Hos Audible har de kun lydbøger, der findes enkelte danske lydbøger, men ellers er langt størstedelen af deres lydbøger på engelsk. Vil du derfor bare have lydbøger på engelsk, er Audible et rigtig godt valg.

[button color=”green” size=”normal” alignment=”center” rel=”nofollow” openin=”samewindow” url=”https://www.amazon.co.uk/Audible-Free-Trial-Digital-Membership/dp/B00OPA2XFG?tag=lydboger-engelsk-21″]Prøv Audible gratis i 30 dage[/button]

Nu ved du hvor du kan finde lydbøger på engelsk online. Er du interesseret i lydbøger på andre sprog, kan du faktisk også finde lydbøger på tysk, fransk og spansk hos ovennævnte bogtjenester.

Skriv en kommentar