Vil du gerne høre lydbøger på engelsk? Så har jeg en rigtig god nyhed til dig. For du kan nemlig finde lydbøger på engelsk hos flere online bog streamingtjenester. Jeg har herunder listet dem alle.

Mofibo

Læs bøger online med Mofibo

Mofibo er ejet af Storytel, men oprindeligt er det en dansk startet virksomhed, som så er blevet solgt til Storytel. Måske har du allerede prøvet Storytel og så kan du med fordel kaste dig over Mofibo, som også tilbyder en gratis prøveperiode på 30 dage uden binding.

Mofibo har både lydbøger og e-bøger også på engelsk. Du kan blandt andet høre Ringenes Herre, Fifty Shades of Grey og Harry Potter lydbøgerne på engelsk hos Mofibo. Men der er også mange bogtitler der ikke er en del af en serie, men blot enkeltstående bestsellers.

Prøv Mofibo gratis

Audiobooks

Audiobooks

Audiobooks er en international lydbogs streamingtjeneste, hvor du får adgang til over 125.000 lydbøger (endda til en lavere pris om måneden end Mofibo). Til gengæld er der kun lydbøger og størstedelen af lydbøgerne er på engelsk.

Derudover fungerer Audiobooks på en lidt anden måde end Mofibo. Som medlem hos Audiobooks kan du nemlig vælge én lydbog om måneden. Til gengæld er lydbogen din for evigt. Du kan prøve Audiobooks gratis i 30 dage (dvs. du får den første bog fuldstændig gratis).

Prøv Audiobooks gratis i 30 dage

Audible

Gratis Audible

Audible er en international bogtjeneste, eget af giganten Amazon. Audible fungerer på samme måde som Audiobooks. Dvs. som medlem får du 1 gratis bog hver måned for en pris på ca. 80 kr./md. Samtidig får du store rabatter på alle deres andre bogtitler, så du finder dem ikke billigere andre steder. Den første måned hos Audible er gratis og du får derfor den første bog 100% gratis.

Hos Audible har de kun lydbøger, der findes enkelte danske lydbøger, men ellers er langt størstedelen af deres lydbøger på engelsk. Vil du derfor bare have lydbøger på engelsk, er Audible et rigtig godt valg.

Prøv Audible gratis i 30 dage

Nu ved du hvor du kan finde lydbøger på engelsk online. Er du interesseret i lydbøger på andre sprog, kan du faktisk også finde lydbøger på tysk, fransk og spansk hos ovennævnte bogtjenester.