Vil du gerne høre lydbøger på engelsk? Så har jeg en rigtig god nyhed til dig. For du kan nemlig finde lydbøger på engelsk hos flere online bog streamingtjenester. Jeg har herunder listet dem alle.

Storytel

Storytel - e-bøger og lydbøger på nettet

Storytel er i Danmark den p.t. største streamingtjeneste med lydbøger og e-bøger. Det er også den bogtjeneste med langt flest engelske lydbøger og derfor det foretrukne sted for dig der gerne vil høre lydbøger på engelsk. Du kan bland andet høre lydbøger som Harry Potter, Divergent, Mindfullness lydbøger, Game of Thrones, Hunger Games og New York Times bestsellers.

Du kan prøve Storytel gratis i 14 dage og det er helt uden binding. Du får samlet adgang til mere end 30.000 lydbøger og e-bøger og her i blandt er en stor del af dem engelske lydbøger.

Prøv Storytel gratis i 14 dage

Mofibo

Læs bøger online med Mofibo

Mofibo er eget af Storytel, men oprindeligt er det en Dansk startet virksomhed, som så er blevet solgt til Storytel. Måske har du allerede prøvet Storytel og så kan du med fordel kaste dig over Mofibo, som også tilbyder en gratis prøveperiode på 14 dage uden binding.

Mofibo har både lydbøger og e-bøger også på engelsk. Du kan blandt andet høre Ringenes Herre, Fifty Shades of Grey og Harry Potter lydbøgerne på engelsk hos Mofibo. Men der er også mange bogtitler der ikke er en del af en serie, men blot enkeltstående bestsellers.

Prøv Mofibo gratis i 14 dage

Audiobooks

Audiobooks

Audiobooks er en international lydbogs streamingtjeneste, hvor du får adgang til over 125.000 lydbøger (endda til en lavere pris om måneden end Mofibo og Storytel). Til gengæld er der kun lydbøger og størstedelen af lydbøgerne er på engelsk.

Derudover fungerer Audiobooks på en lidt anden måde end Storytel og Mofibo. Som medlem hos Audiobooks kan du nemlig vælge én lydbog om måneden. Til gengæld er lydbogen din for evigt. Du kan prøve Audiobooks gratis i 30 dage (dvs. du får den første bog fuldstændig gratis).

Prøv Audiobooks gratis i 30 dage

Audible

Gratis Audible

Audible er en international bogtjeneste, eget af giganten Amazon. Audible fungerer på samme måde som Audiobooks. Dvs. som medlem får du 1 gratis bog hver måned for en pris på ca. 80 kr./md. Samtidig får du store rabatter på alle deres andre bogtitler, så du finder dem ikke billigere andre steder. Den første måned hos Audible er gratis og du får derfor den første bog 100% gratis.

Hos Audible har de kun lydbøger, der findes enkelte danske lydbøger, men ellers er langt størstedelen af deres lydbøger på engelsk. Vil du derfor bare have lydbøger på engelsk, er Audible et rigtig godt valg.

Prøv Audible gratis i 30 dage

Saxo Premium

Saxo Premium

Saxo har i mange år været den største boghandel på nettet i Danmark, og naturligt nok har de nu lanceret deres egen streamingtjeneste med bøger, den hedder Saxo Premium. Udover at give dig adgang til tusindevis af lydbøger og e-bøger, får du også store rabatter på alle bøger du vil købe.

Saxo har rigtig mange engelske bøger i deres bibliotek. I langt de fleste tilfælde kan du finde alle de bøger der originalt er skrevet på engelsk, som engelsk lydbog eller e-bog. Du kan prøve Saxo Premium gratis i 14 dage uden at binde dig til tjenesten efterfølgende.

Prøv Saxo Premium gratis i 14 dage

Nu ved du hvor du kan finde lydbøger på engelsk online. Er du interesseret i lydbøger på andre sprog, kan du faktisk også finde lydbøger på tysk, fransk og spansk hos ovennævnte bogtjenester.