Lær tysk – Gratis tysk sprogkursus på lydbog!

Vores naboer sydpå er tyskerne, og det er et land vi sjældent undgår når vi skal på bilferie. Derfor er altid godt at have sine basis tysk kunstskaber på plads. Har du ikke det, så kom her godt i gang med et gratis sprogkursus.

På Mofibo kan du finde mange tyske sprogkurser, så der er rig mulighed for at blive rigtig dygtig til det tyske. Du kan både finde engelske-tysk og dansk-tysk sprogkurser hos Mofibo.

Herunder har jeg fundet de 3 bedste lydbog sprogkurser på tysk, som du kan komme gratis igang med. Du kan nemlig prøve Mofibo gratis i 14 dage uden bindinger.

Lær tysk – Grundkursus

Lær tysk for begyndereHar du lyst til at lære tysk for begyndere på bare få uger, så er dette lydbog grundkursus den perfekte start. Kurset er ca. 3 timer langt og du lærer 422 tyske sætninger og mere end 3000 ord på tysk. Primært lærer du standard ord som tal, tid, måneder og dage, men du lærer også at fortælle om dig selv på tysk.

Kurset er på lydbog og det betyder at du kan tage det uanset hvor du er: i bilen, i toget, på cyklen eller derhjemme mens du laver mad. Du har her chancen for at lære tysk på en nem og gratis måde, og få rettet op på det du har glemt fra folkeskolen.

[button color=”green” size=”normal” alignment=”center” rel=”nofollow” openin=”samewindow” url=”/go/mofibo-lartysk”]Lær tysk gratis hos Mofibo[/button]

Lær tysk – Fortsætterkursus

Lær tysk for lettere øvedeMed et tysk fortsætterkursus på lydbog, vil du lære endnu flere sætninger på tysk, og tage de første skridt mod at kunne føre en samtale på tysk. I fortsætterkurset lærer du 468 nye sætninger og mere end 3800 nye ord.

Du lærer blandt andet sætninger og ord du kan bruge når du befinder dig hos optikeren, blandt erhvervsfolk, hos frisøren eller når du skal have hjælp til at finde rundt. Tag dit tysk til det næste niveau, mens du f.eks. kører på arbejde i bilen eller toget.

[button color=”green” size=”normal” alignment=”center” rel=”nofollow” openin=”samewindow” url=”/go/mofibo-lartysk”]Lær tysk gratis hos Mofibo[/button]

Lær tysk – For viderekomne

Lær tysk for øvedeVil du gerne være rigtig sikker på det tyske sprog, så skal du tage de to ovenstående kurser + dette kursus for viderekomne. I dette kursus vil du lære at føre en længere samtale på tysk, stille spørgsmål og holde samtalen igang. I alt lærer du 456 nye sætninger fordelt på mere end 4000 ord.

Efter du har taget dette tysk sprogkursus på lydbog er du klar til at ordne alle problemer og udfordringer du kunne støde på i et tysktalende land. Du kan begå dig på tysk i IT-branchen, klare en jobsamtale og snakke med personale i lufthavnen, i biludlejningen og på hotellet.

[button color=”green” size=”normal” alignment=”center” rel=”nofollow” openin=”samewindow” url=”/go/mofibo-lartysk”]Lær tysk gratis hos mofibo[/button]

Med disse 3 kurser er du klædt rigtig godt på til din næste rejse gennem eller til Tyskland, og du vil have lært et nyt sprog der vil være nyttigt for dig mange år ud i fremtiden.

Skriv en kommentar