Sådan lærer du tysk på lydbog

Lær tysk lydbog app – gratis tysk sprogkursus for begyndere

Du er på udkig efter en nem og let tilgængelig måde at udvide dine tykskundskaber på, og derfor vil jeg her give dig nogle muligheder hvor du gratis kan komme i gang med at lære tysk, og vil du bliver endnu bedre til at lære tysk kan du opgradere din løsning billigt senere hen.

Lær tysk online

I dag skal man ikke ud at have fat i dyre timelønnede sproglærere for at bliver bedre til et sprog, nej i dag kan du nemt og hurtigt komme igang med at lære tysk online. Du har to muligheder for at komme i gang med at lære tysk på nettet, den ene er lydbøger og den anden er et værktøj som Mondly, der er en lær et sprog app. Begge dele kan du komme igang med helt gratis.

Lær engelsk lydbøger

Mofibo lydbog app logo

Lær engelsk app online

Mondly lær sprog online logo

Jeg vil ikke sige at det at gå på et sproghold ikke kan have sine fordele, for det er trods alt i interaktionen med mennesker at man bliver bedre og rigtigt lære et nyt sprog som tysk.

Lær tysk i bilen

Rigtige mange bruger tid på at køre i bil hver dag og denne tid kan bruges mere fornuftig ved f.eks. at lære et sprog samtidig med at du køre i bil. Det kan også gøre imens du køre i tog, bus, gør rent el. løber en tur, men det smarte ved sprog er at de kan læres de fleste steder på de fleste tidspunkter med en lær tysk lydbog el. en app som Mondly.

  • Lær tysk gennem sprogkurser på lydbøger. De er super simple at komme igang med og du får det tyske sprog ind under tunge ved at gentage ordene og sætningerne du bliver bedt om at gentage.
  • Lær tysk via en app som Mondly når du sidder i toget el. hos lægen og venter. I disse apps er læringen som regel mere interaktiv og du skal også skrive, vælge og “spille” dig til at blive bedre til tysk.

Og apopros at bliver bedre, så er der mange andre måder at bliver endnu bedre til tysk på, og et tysk lydbog kursus el. en lær et sprog app kan kun tage dit tyske så langt. Herunder får du nogle fif til at blive bedre til tysk.

Bliv bedre til tysk

  1. Tal tysk med dine venner, begynd evt. at lære sproget sammen med en af dine venner, så i også kan lære at tale det sammen når i har lært de første gloser. Dette vil speede læringsprocessen en del op.
  2. Lyt til lydbøger på tysk el. podcasts, radioudsendelse, se tyske TV-kanaler og TV-programmer osv. Sæt evt. din yndlingsserie som f.eks. Friends på og skift sprog el. undertekster til tysk.
  3. Læs højt af tyske tekster, bøger og aviser. Dette hjælper dig med din udtale af ordene og giver et mere flydende tysk sprog.

Nu har du altså fået 3 gode tips til at blive endnu bedre til tysk, herunder kan du læse mere om de gode online løsninger til at lære tysk.

Lær tysk app

Mondly lær sprog online logo
Lær tysk med Mondly lær et sprog app

De fleste af os har en smartphone og er vant til at sidde med den, men hvad siger du til at lære et nyt sprog via en app fremfor de endeløse timer med scrolling på facebook? Det er hvad du kan gøre med Mondly og på den måde vende til tid med telefonen til uddanelse fra spildtid.

Du kan vælge at lære et sprog ad gangen med Mondly eller få adgang til samtlige sprog på en gang og dermed skifte sprog undervejs el. lære flere samtidig. Gør Mondly til dit nye lærerige mobilspil i dag.

Tysk sprogkursus online som lydbog

Det andet alternativ til at lære tysk online i dag er en lydbog. Her kan du kommer gratis igang med lydbøger på f.eks. Mofibo og starte på diverse sprogkurser på lydbog herunder tysk lydbog sprogkursus.

Lær tysk – Grundkursus

Lær tysk for begyndere

Har du lyst til at lære tysk for begyndere på bare få uger, så er dette lydbog grundkursus den perfekte start. Kurset er ca. 3 timer langt og du lærer 422 tyske sætninger og mere end 3000 ord på tysk. Primært lærer du standard ord som tal, tid, måneder og dage, men du lærer også at fortælle om dig selv på tysk.

Kurset er på lydbog og det betyder at du kan tage det uanset hvor du er: i bilen, i toget, på cyklen eller derhjemme mens du laver mad. Du har her chancen for at lære tysk på en nem og gratis måde, og få rettet op på det du har glemt fra folkeskolen.

Lær tysk – Fortsætterkursus

Lær tysk for lettere øvede

Med et tysk fortsætterkursus på lydbog, vil du lære endnu flere sætninger på tysk, og tage de første skridt mod at kunne føre en samtale på tysk. I fortsætterkurset lærer du 468 nye sætninger og mere end 3800 nye ord.

Du lærer blandt andet sætninger og ord du kan bruge når du befinder dig hos optikeren, blandt erhvervsfolk, hos frisøren eller når du skal have hjælp til at finde rundt. Tag dit tysk til det næste niveau, mens du f.eks. kører på arbejde i bilen eller toget.

Lær tysk – For viderekomne

Lær tysk for øvede

Vil du gerne være rigtig sikker på det tyske sprog, så skal du tage de to ovenstående kurser + dette kursus for viderekomne. I dette kursus vil du lære at føre en længere samtale på tysk, stille spørgsmål og holde samtalen igang. I alt lærer du 456 nye sætninger fordelt på mere end 4000 ord.

Efter du har taget dette tysk sprogkursus på lydbog er du klar til at ordne alle problemer og udfordringer du kunne støde på i et tysktalende land. Du kan begå dig på tysk i IT-branchen, klare en jobsamtale og snakke med personale i lufthavnen, i biludlejningen og på hotellet.

Med disse 3 kurser er du klædt rigtig godt på til din næste rejse gennem eller til Tyskland, og du vil have lært et nyt sprog der vil være nyttigt for dig mange år ud i fremtiden.

Skriv en kommentar