Guide: Sådan streamer du Mofibo offline

af | E-bøger | 0 Kommentarer

Skal du på ferie (eller et andet sted hvor du ikke har internetforbindelse), men gerne vil kunne lytte eller læse en lyd/e-bog via din mobile enhed. Så er dette faktisk muligt med Mofibo.

Mofibo er en streamingtjeneste, hvor du kan lytte og læse deres store udvalg af lyd- og e-bøger. Det er endda muligt at downloade lyd- og e-bøgerne, så du kan lytte/læse dem selvom du ikke har en internetforbindelse. Og i denne guide vil jeg vise dig hvordan.

Har du ikke allerede en Mofibo bruger, så kan du prøve det gratis i 30 dage. Der er ingen bindinger, så du kan sagtens opsige dit abonnement inden de 30 dage, hvis ikke det er noget for dig.

Gem lydbogen offline

Trin 1: Det første du skal gøre er at gemme lydbogen offline. Start derfor med at gå ind i den ønskede lyd/e-bog og tryk på “Lyt”/”Læs”.

Lyt til lydbog

Trin 2: Det næste du skal gøre er at downloade bogen til offline brug. Det gør du ved at trykke på tandhjulet oppe i højre hjørne og derefter på “Download – Hent lydbogen til offline brug”.

Download lydbog til offline brug

Nu vil downloading gå i gang. Det kan tage sin tid alt afhængig af, hvor hurtig din internetforbindelse er.

Lyt til lydbogen offline

Når den er færdig med at downloade, vil du kunne gå ind i Mofibo app’en og lytte/læse lyd-/e-bogen helt uden internetforbindelse. Bare gå ind i den ønskede lyd-/e-bog og tryk på “Play” knappen.

Lydbog offline

Så kan du lytte/læse selvom du befinder dig oppe i flyet eller et andet sted, hvor du ikke har internetforbindelse. Er du i tvivl om hvilken bog du skal tage med på din ferie, så se her vores liste over de 15 bedste lydbøger hos Mofibo (mange af lydbøgerne kan også fås som e-bøger).

Har du nogle spørgsmål eller lignende, så stil dem endelig nede i kommentarfeltet. Så vil jeg gøre mit bedste for at hjælpe dig.

Jonathan Lindahl
Hej. Mit navn er Jonathan Lindahl, og jeg er stor fan af streamingtjenester. Især diverse serier kan jeg nemt bruge en aften på. Har du spørgsmål, så skriv endelig en kommentar nede i kommentarfeltet eller send mig en mail. Så skal jeg svare på den hurtigst muligt 🙂

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *