Mofibo offline

Guide: Sådan streamer du Mofibo offline

Skal du på ferie (eller et andet sted hvor du ikke har internetforbindelse), men gerne vil kunne lytte eller læse en lyd/e-bog via din mobile enhed. Så er dette faktisk muligt med Mofibo.

Mofibo er en streamingtjeneste, hvor du kan lytte og læse deres store udvalg af lyd- og e-bøger. Det er endda muligt at downloade lyd- og e-bøgerne, så du kan lytte/læse dem selvom du ikke har en internetforbindelse. Og i denne guide vil jeg vise dig hvordan.

Har du ikke allerede en Mofibo bruger, så kan du prøve det gratis i [shortcode-variables slug=”mofibo”]. Der er ingen bindinger, så du kan sagtens opsige dit abonnement inden de [shortcode-variables slug=”mofibo”], hvis ikke det er noget for dig.

Gem lydbogen offline

Trin 1: Det første du skal gøre er at gemme lydbogen offline. Start derfor med at gå ind i den ønskede lyd/e-bog og tryk på “Lyt”/”Læs”.

Lyt til lydbog

Trin 2: Det næste du skal gøre er at downloade bogen til offline brug. Det gør du ved at trykke på tandhjulet oppe i højre hjørne og derefter på “Download – Hent lydbogen til offline brug”.

Download lydbog til offline brug

Nu vil downloading gå i gang. Det kan tage sin tid alt afhængig af, hvor hurtig din internetforbindelse er.

Lyt til lydbogen offline

Når den er færdig med at downloade, vil du kunne gå ind i Mofibo app’en og lytte/læse lyd-/e-bogen helt uden internetforbindelse. Bare gå ind i den ønskede lyd-/e-bog og tryk på “Play” knappen.

Lydbog offline

Så kan du lytte/læse selvom du befinder dig oppe i flyet eller et andet sted, hvor du ikke har internetforbindelse. Er du i tvivl om hvilken bog du skal tage med på din ferie, så se her vores liste over de 15 bedste lydbøger hos Mofibo (mange af lydbøgerne kan også fås som e-bøger).

Har du nogle spørgsmål eller lignende, så stil dem endelig nede i kommentarfeltet. Så vil jeg gøre mit bedste for at hjælpe dig.

Skriv en kommentar