Netflix and chill

Hvad betyder Netflix and Chill?

Netflix and chill betyder at man inviterer nogen over, for at hygge sig i sengen med Netflix i baggrunden.

Det behøver ikke være Netflix, men kan være en hvilken som helst form for streamingtjeneste der kan køre i baggrunden og en hvilken som helst serie el. film.

Netflix and Chill betydning

Netflix and chill er et begreb der blev brugt første gang på twitter i år 2009. Derfra tog twitter brugere over hele verden det til sig og i 2015 toppede populariteten for begrebet, hvor det nærmest var blevet verdenskendt.

Den oprindelige betydning af begrebet var ikke sexuel, men efter flere delte memes ændrede begrebet betydning til at man inviterede nogle over for at hygge sig i sengen el. have samleje (‘chill’) mens man havde Netflix kørende i baggrunden.

Siden dets opståen er Netflix and chill blevet brugt i rigtig mange sammenhæng, især til memes og markedsføring i underholdningsbranchen. Der er blevet lavet Netflix and chill kondomer, et Netflix and chill rum i New York City af kunstneren Tom Galle og sangeren Danah udgav juni 2016 en sang kaldet “Netflix and chill”.

I Danmark og Norden har man også forsøgt at skabe begrebet ‘Viaplay and chill’ da Viaplay er den mest populære streamingtjeneste herhjemme, det er dog aldrig rigtig slået igennem. Du kan prøve både Viaplay og Netflix gratis i 14 dage, hvis du er i tvivl om hvilken du skal vælge kan du se vores sammenligning af de to tjenester.

Hvad skal vi se til Netflix and chill?

Du kan se hvad som helst, men det ville selvfølgelig være oplagt at se nogle romantiske film der lægger en god stemning til “chill”-delen af aftenen. En god standard serie som HIMYM el. Friends er også et oplagt valg, da man nemt slipper koncentrationen.

10 gode film til Netflix og chill:

10 gode serier til Netflix og chill:

I dag bruges Netflix and chill som et slang udtryk på internettet, for om nogen vil have sex. Nedenfor kan du se nogle af de mest kendte memes og produkter der er kommet ud af ‘Netflix and chill’.

Skriv en kommentar