Hvad betyder Netflix and Chill?

af | Film | 0 Kommentarer

Netflix and chill betyder at man inviterer nogen over, for at have sex med Netflix i baggrunden.

Netflix and Chill

Netflix and chill er et begreb der blev brugt første gang på twitter i år 2009. Derfra tog twitter brugere over hele verden det til sig og i 2015 toppede populariteten for begrebet, hvor det nærmest var blevet verdenskendt.

Den oprindelige betydning af begrebet var ikke sexuel, men efter flere delte memes ændrede begrebet betydning til at man inviterede nogle over for at have sex (‘chill’) mens man Netflix kørte i baggrunden.

Siden dets opståen er Netflix and chill blevet brugt i rigtig mange sammenhæng, især til memes og markedsføring i underholdningsbranchen. Der er blevet lavet Netflix and chill kondomer, et Netflix and chill rum i New York City af kunstneren Tom Galle og sangere Danah udgav juni 2016 en sang kaldet “Netflix and chill”.

I Danmark og Norden har man også forsøgt at skabe begrebet ‘Viaplay and chill’ da Viaplay er den mest populære streamingtjeneste herhjemme, det er dog aldrig rigtig slået igennem. Du kan prøve både Viaplay og Netflix gratis i 30 dage via nedenstående links, hvis du kender nogen der har lyst til at chill’e (er du i tvivl om Netflix eller Viaplay er bedst for dig, så se her vores sammenligning af de to tjenester).

[column size=one_half position=first ]Prøv Viaplay gratis[/column][column size=one_half position=last ]Prøv Netflix gratis[/column]

I dag bruges Netflix and chill som et slang udtryk på internettet, for om nogen vil have sex. Nedenfor kan du se nogle af de mest kendte memes og produkter der er kommet ud af ‘Netflix and chill’.

Lasse Kjær Hauerberg
Hej. Jeg hedder Lasse og er grundlægger af Streamingnews.dk, og jeg er den ultimative streaming guru. Er der noget du ikke ved om streaming, så garantere jeg at jeg kan hjælpe dig. Hvis ikke du kan finde svaret her på siden, så skal du bare smide en mail til mig 🙂

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *