Streaming tager langsomt over for TV, og som flere og flere benytter sig af det dukker der også flere nye streamingtjenester op. Alene indenfor det sidste år er der kommet 4 nye streamingtjenester på det danske marked. Du kan se hvilke i denne artikel.

Nye filmstreamingtjenester

De streamingtjenester der er dukket flest op af inden for det seneste år er dem der leverer streaming af film og serier. Den længe ventede Amazon streamingtjeneste, der hedder Prime Video, er kommet til Danmark. Der er også dukket helt nye dansk-startet streamingtjenester op.

Prime Video

Vi har længe haft et ønsker om at Amazon skulle åbne op for deres populære streamingtjeneste Prime Video her i Danmark. Det skete endelig i 2017, og vi har nu adgang til alle de populære Amazon Original serier der ligger i top på IMDb’s liste over bedste serier i verden.

Du kan som ny kunde prøve Amazon Prime Video gratis i 7 dage og få de første 6 måneder til halv pris (ca. 25 kr./md.). Du får adgang til en masse indhold, blandt andet de kendte og anmelderroste originale serier “The Man in the High Castle”, “Mozart in the Jungle” og “The Grand Tour”.

Prøv gratis i 7 dage

FilmLounge

FilmLounge er en helt ny dansk streamingtjeneste hvis formål er at samle de bedste film fra hele verden. De adskiller sig fra de eksisterende streamingtjenester som Viaplay og Netflix, ved at have fokus på film af høj kvalitet og noget på hjerte. Hvert enkelt film bliver nøje udvalgt af teamet bag.

Det er gratis at oprette en bruger på FilmLounge, men du tegner ikke et abonnement, derimod har du mulighed for at leje hvert enkelt film til en pris på 19 kr. Det er rigtig billigt og du er garanteret en anmelderrost film hver gang du lejer en film.

Prøv FilmLounge

Filmperler (beta)

Filmperler er ligeledes en ny streamingtjeneste stiftet af Angel Films, der i mange år har haft fokus på at importere og vise Arthouse-film fra hele verdenen i Danmark. Målet med de film du finde på Filmperler.dk er at udfordrer, fascinerer og gøre indtryk, samt finde film man ikke ville finde på andre streamingtjenester.

Du kan gratis oprette en bruger på Filmperler.dk og leje film lige når du har lyst. Prisen pr. film ligger på omkring 19 kr. men du skal så heller ikke betale for et abonnement, men kun for hvad du ser.

Prøv Filmperler

Nye bogtjenester

Film og serier streaming har boomet længe, mens streamingtjenester med lydbøger og e-bøger er noget nyere. Derfor ser vi også stadigt flere bogtjenester dukke op, for at prøve og konkurrere med Mofibo. Blandt andet er der kommet en ny niche bogtjeneste for børn og så har Politiken lavet deres egen bogtjeneste.

Fairytell

Fairytell er en helt ny streamingtjeneste for børn fra 0-10 år. Her finder du massere af lydbøger og e-bøger der kan udvikle og underholde børn i mange mange timer. Selvom der er mange af de popolære børnebøger, man også finde på Mofibo, så finder man også en lang række bøger der ikke er på de store streamingtjenester og det er fordelen ved at de fokusere på et nichemarked. Du kan her se vores liste over de bedste lydbøger til børn hos Fairytell og Mofibo.

Du kan prøve Fairytell og de mange tusinde bøger for børn gratis i 14 dage uden binding. Du får dermed adgang til alt deres indhold og kan vurdere om det er noget din børn finder interessant inden du vælger at betale for det. Efter prøveperioden koster abonnementet 59 kr./md.

Prøv gratis i 14 dage

Politiken Books

Som jeg nævnte i introen er Politiken nu også trådt ind på streamingmarkedet, med deres helt egen streamingtjeneste – Politiken Books. Her finder du alle deres egne udgivelser, altså alle bøger der bliver udgivet af Forlaget Politiken. Men der findes også titler fra andre forlag og de er dermed et godt alternativ til Mofibo.

Du kan som ny kunde prøve 30 dage gratis uden binding. Efter prøveperioden skal man betale en pris på 129 kr./md. altså præcis det samme som Mofibo. Vi har her lavet en sammenligning mellem Mofibo og Politiken Books, så du kan se forskellen på de to tjenester.

Prøv gratis i 30 dage

Det er de nyeste streamingtjenester i Danmark. Vi opdatere løbende som der dukker nye streamingtjenester op, så du kan få prøvet alt hvad streamingmarkedet kan tilbyde.