Ringenes Herre serie

Allerede for nogle år siden bleve det offentliggjort at der ville blive sat gang i en ny serieproduktion der skulle tage udgangspunkt i Ringenes Herre-universet.

Nu skriver vi 2022 og er dermed endelig kommet til det år hvor den stort opslået serie får premiere. I denne artikel kan du læse alt hvad der er værd at vide om den kommende Ringenes Herre serie.

Hvornår kommer Ringenes Herre serie?

Ringenes Herre serien får præmiere den 2. september 2022. Det bliver dermed i efteråret at du skal sidde klistret til din TV-skærm i et stadig uvist tidsrum, og hvilke forventninger der er til denne serie.

Serien får præmiere på Amazon Prime Video el. Prime Video som vi kender det bedst i Danmark. Heldigvis kom Prime Video til Danmark allerede tilbage i slutningen af 2016 og vi kan derfor se serien allerede fra præmiere dato den 2. september 2022.

Amazon står bag den nye Ringenes Herre-serie

Det er giganten Amazon, startet af Jeff Besos, der har købt rettighederne til at producere en ny serie fra Tolkiens storslåede univers. Det er også Amazon der ejer Prime Video, hvorfor det bliver der den får præmiere og det bliver også den streamingtjeneste der kommer til at have serien helt eksklusivt.

Lige nu er Prime Video i Danmark en af de billigste streamingtjenester og koster bare 45 kr. om måneden. Det er kendt at de gør en stor indsats for at forbedre indholdet på deres streamingtjeneste i Danmark og med denne Ringenes Herre serie som en af deres helt stor satsninger globalt, er det ikke utænkeligt at der kommer en prisstigning i fremtiden.

Ringenes Herre-serie budget er gigantisk

Denne serie er virkelig ikke for sjov. Den er lavet med et af de største seriebudgetter nogensinde og det er allerede inden man har set et afsnit af serien og vurderet modtagelsen blandt publikum.

Ifølge internationale medier tegner til at blive den dyreste serie nogensinde produceret med et budget på 456 mio. dollars til første sæson alene, det svare til knap 3 milliarder danske kroner. Til sammenligning kostede en af de dyreste sæsoner af HBO hitserien Game of Thrones kun 100 millioner dollars altså ca. 650 mio. kroner.

Ringenes Herre serien har allerede tårnhøje forventninger blandt fans, men det store budget skyder kun mine og andre fans forventninger helt i luften. Det bliver spændende at se om den kan leve op til forventningerne og bliver en ligeså stor succes som Game of Thrones.

Se traileren til den kommende Ringenes Herre-serie

Der er endnu ikke nogen officiel trailer til den kommende Ringenes Herre serie, men der er kommet en lille teaser trailer fra Prime Video og den kan du se herunder:

Er det en ny udgave af Ringenes Herre?

Nej, den nye serie bliver ikke en ny udgave af de originale Ringenes Herre film. Det bliver en serie der finder sted i Tolkien univers, men på et andet tidspunkt i historien og med nogle andre karakterer i centrum.

Historien i den nye serie kommer til at foregå før den Ringenes Herre og Hobbiten vi kender. Den kommer til at handle om det magtspil der var dengang de mange “Rings of power” blev smedet.

Skriv en kommentar