Se Ringenes Herre filmene

Se Ringenes Herre filmene 1-3

Skal der hygges med nogle af de vel nok bedste film der nogensinde er lavet, så har du nu muligheden. For du kan nu streame alle Ringenes Herre filmene hos C More, som du kan prøve gratis i 14 dage.

Filmene har engelsk tale med danske undertekster.

Ringenes Herre filmene 1-3

Ringenes Herre filmene er nogle af de mest anmelderroste film nogensinde. Alle tre film ligger indenfor top 15 af de bedste film nogensinde på IMDb, og alle filmene har vundet Oscar priser (filmen “Kongen vender tilbage” vandt ikke mindre end hele 13 Oscar priser).

Men kan du ikke lige huske rækkefølgen på filmen, eller hvad de handler om – så kan du læse om det herunder.

1. Ringenes Herre: Eventyret om Ringen

Ringenes Herre eventyret om ringenEventyret om Ringen er den første film i den fantatiske fortælling. Filmen handler primært om den unge Frodo, som lever et fredeligt liv i Herredet. Det ændres dog, da han får en mystisk ring af hans onkel Bilbo.

Ringen har en helt speciel magt, og Frodo må begive sig ud på en lang og farlig rejse sammen med et specielt broderskab for at undgå, at ringen kommer i Saurons besiddelse.

[button color=”green” size=”normal” alignment=”center” rel=”nofollow” openin=”newwindow” url=”https://adtr.co/Ky0Wly”]Se filmen på C MORE[/button]

Her kan du se traileren til Eventyret om ringen.

2. Ringenes Herre: De to tårne

Ringenes Herre De to tårneEfter at broderskabet er blevet skilt, må Frodo og Sam forsætte alene mod Mordor for at ødelægge ringen. På rejsen får de dog uventet hjælp fra den mystiske skabning Gollum, som tidligere har været i besiddelse af ringen og som blev fortæret af den. Gollum lover at vise dem vejen til Mordors sorte port, hvis de til gengæld vil sætte ham fri.

I mens må resten af broderskabet forberede sig på kampen mod Saurons mægtige hær.

[button color=”green” size=”normal” alignment=”center” rel=”nofollow” openin=”newwindow” url=”https://adtr.co/3SyexI”]Se filmen på C MORE[/button]

Her kan du se traileren til De to tårne.

3. Ringenes Herre: Kongen vender tilbage

Ringenes Herre Kongen vender tilbageDen lakker mod enden i den sidste film i Peter Jacksons fantatiske triologi. Mørket fra Mordor spreder sig, og Aragon får afsløret hans skæbne: Han er kongelig arving, som skal redde verden fra den altødelæggende ondskab. Men kan han leve op til sit ansvar?

Samtidig ledes Frodo og Sam tættere og tættere på Mordor af den mystiske skabning Gollum. Men kan de stole på ham eller vil Gollum selv have fat i ringen?

[button color=”green” size=”normal” alignment=”center” rel=”nofollow” openin=”newwindow” url=”https://adtr.co/24oMkU”]Se filmen på C MORE[/button]

Her kan du se traileren til Kongen vender tilbage.

Spørgsmål og svar om Ringenes Herre

Herunder kan du se forskellige spørgsmål og svar om Ringenes Herre.

Hvilken Ringenes Herre film er den bedste?

At vælge den bedste Ringenes Herre film er meget subjektivt. Men vælges der ud fra IMDb og antal Oscars, så er det den sidste film i rækken, Kongen vender tilbage, som er den bedste.

  1. Ringenes Herre: Eventyret om ringen. IMDb: 8,8. Oscars: 4
  2. Ringenes Herre: De to tårne. IMDb: 8,7. Oscars: 2
  3. Ringenes Herre: Kongen vender tilbage. IMDb: 8,9. Oscars: 11

Er filmene baseret på en bog?

Ja, alle filmene er baseret på bøgerne af samme navn skrevet af J.R.R. Tolkien, som han arbejdede på mellem 1936 og 1949. Vidste du, at bøgerne faktisk ikke er nogen triologi. Men i stedet én stor bog, som er delt op i tre. Grunden til det er, at den samlede bog på grund af papirmangel efter 2. verdenskrig ville blive så dyr, at ingen ville have råd til at købe den.

Hvor lange er filmene?

Alle Ringenes Herre filmene er lange. Herunder kan du se spilletiderne for filmene:

  1. Ringenes Herre: Eventyret om ringen. 2 timer og 51 minutter
  2. Ringenes Herre: De to tårne. 2 timer og 52 minutter
  3. Ringenes Herre: Kongen vender tilbage. 3 timer og 12 minutter

Hvornår kommer Ringenes Herre serien?

Den har efterhånden været længe undervejs den kommende Ringenes Herre serie produceret af Amazon. Endelig har vi en præmieredato for serien og det er den 2. september 2022 på Prime Video i Danmark. Du kan læse alt om den kommende Ringenes Herre serie her og få de seneste nyheder og opdateringer.

Skriv en kommentar