Se Robinson Ekspeditionen gratis

Sådan ser du Robinson Ekspeditionen 2021 gratis – uden reklamer!

Den nye sæson af Robinson er i fuld gang. Det bliver en sæson fyldt med drama og vilde udfordringer i Robinson Ekspeditionen 2021. Det kommer til at rulle over skærmen på TV3 hver mandag aften kl. 20 og på Viaplay og Viafree når du har lyst. Har du af flere grunde ikke mulighed for at se det i TV, fortæller jeg dig her hvordan du ser Robinson Ekspeditionen gratis online.

Se Robinson 2021 gratis på Viaplay

På Viaplay kan du se samtlige afsnit af Robinson Ekspeditionen gratis – uden reklamer. Du kan ikke kun se årets ekspedition gratis, men også alle tidligere ekspeditioner. På Viaplay kan du altid se afsnittene om mandagen kl. 8 (dvs. samme tid som det bliver sendt i TV’et).

For at se Robinson Ekspeditionen 2021 gratis på Viaplay, skal du oprette en gratis konto. De giver dig 14 dages gratis abonnement og er uden binding. Du får desuden adgang til resten af Viaplays arkiv af TV-programmer, film og serier.

Du kan se sæsonerne 19, 20, 21 og den nuværende 22. sæson.

Robinson Ekspeditionen 2021

Årets Robinson Ekspedition disker op med et helt nyt format. Det klassiske format hvor det er pigerne mod drenge er ændret, så det i år bliver hold Nord mod hold Syd. Det ændrede format betyder, at der vil være meget mere rivalisering i Robinson Ekspeditionen 2021.

Hvornår starter Robinson 2021?

Robinson Ekspeditionen starter den 6. september 2021 hvor der er premiere på første afsnit.

Årets Vært – Jakob Kjeldbjerg

Traditionen tro er det Jakob Kjeldbjerg der skal være vært i årets Robinson Ekspedition. I år bliver det hans 13. år som vært siden han tog over for Thomas Mygind i 2004. Med ham ved roret er der ingen tvivl om, at programmet nok skal blive ligeså underholdende som altid.

Deltagerne i Robinson 2021

Robinson Ekspeditionen 2017

I blandt deltagerne er møder du blandt andet Bettina Tammaro og Michael Backer fra 2013 sæsonen, eller sidste sæsons badejern Mathias Lynge. Derudover vil du også få et gensyn med 2015 deltageren Tina Bianca Mosekjær Madsen.

Se Robinson Ekspeditionen gratis på Viafree

Har du brugt din gratis prøveperiode på Viaplay og ønsker ikke at forsætte abonnementet, er der en anden måde at se gratis Robinson på. På Viafree.dk kan du nemlig se Robinson 2021 gratis med reklamer.

Ulemperne ved at se Robinson på Viafree er…

 • …at mandagens afsnit først er tilgængeligt næste mandag
 • …at du skal se reklamer minimum 3 gange i løbet af et afsnit.

Hvornår kommer kommer Robinson 2021 på Viafree?

Robinson bliver tilgængelig på Viafree om tirsdagen efter det har været vist i fjernsynet. Det vises altid i TV mandag aften, hvorfor du først kan forvente at mandagens episode er tilgængelig tirsdag morgen på Viafree. Hele sæsonen vil du først kunne se på Viafree når den er vist i TV.

Som jeg også nævner herover, så er en af ulemperne at Robinson først kommer på Viafree efter det udgives på Viaplay og bliver sendt i TV. Det bliver tilgængelig på Viaplay allerede mandag morgen, mens ugens episode vises i TV mandag aften.

Robinson Ekspeditionen Sæson 22 indtil videre

Herunder kan. du læse lidt mere om hvad der sker i hvert afsnit af sæsonen indtil videre. Den er selvfølgelig hel fri for spoilers så der ikke bliver ødelagt noget for dig der endnu ikke har fået set alle afsnit.

Robins

Hvor kan jeg se Robinson?

Du kan se Robinson tre steder: TV3, Viaplay og Viafree. Det er forskellige hvornår det seneste afsnit af Robinson bliver tilgængeligt/vist de tre steder.

Hvor kan man se Robinson Ekspeditionen gratis?

Du kan se Robinson Ekspeditionen gratis på Viaplay uden reklamer og du kan se Robinson Ekspeditionen gratis på Viafree med reklamer, se her hvordan du ser Robinson gratis.

Hvornår kommer der en genudsendelse af Robinson?

Robinson bliver genudsendt i TV på TV3 hver søndag formiddag ved 10-11-tiden. Det gør det hver uge indtil sæsonen er slut.

Hvor lang tid tager Robinson Ekspeditionen?

Robinson tager for dig som seer 12 uger, hvor der kommer et nyt afsnit hver mandag. For deltagerne tager Robinson Ekspeditionen ca. 44 dage at gennemføre, det er kun for dem der er på øen i længst tid.
Et enkelt afsnit af Robinson tager 1,5 time.

Hvor kan man se de første sæsoner af Robinson?

Man kan ikke se de første sæsoner af Robinson nogle steder lige i øjeblikket. På Viaplay og Viafree kan du se fra sæson 19 til 22 af Robinson Ekspeditionen.

Glæd dig til det tidlige forår hvor den nye sæson af Paradise Hotel starter. Den kan du følge på samme platforme som Robinson, og få stillet dine Robinson-abstinenser i en periode.

Har du spørgsmål så tøv ikke med at skrive et par linjer i kommentarfeltet, vi vil besvare dem så godt vi kan. I skal også være velkommen til at diskutere hændelserne i programmet.

10 kommentarer til “Sådan ser du Robinson Ekspeditionen 2021 gratis – uden reklamer!”

 1. Hej jeg vil vildt gerne gense Robinson sæson 10. Hvorfor ligger den ikke på Viaplay længere? Er der andre måder jeg kan se den på. Har kigget rundt på nettet uden held. Hilsen Nanna

  Svar
  • Hej Nanna, det er desværre ikke muligt at se sæson 10 på hverken Viaplay eller Viafree.

   Måske kan du være heldig at finde enkelte bidder på youtube.

   Fortsat god dag! 🙂
   Hilsen Lasse

   Svar
 2. Hej Ida

  Mange tak for dit spørgsmål.

  Robinson afsnittet bliver lagt op kl. 20.00 hver mandag på Viaplay 🙂

  Svar
 3. Hej!
  Jeg kan ikke finde gårsdagens afsnit (4) på Viaplay, hvorfor er det ikke lagt op?

  Mvh Max

  Svar
 4. Hej Max

  Tak for dit spørgsmål.

  Afsnittet er nu lagt op og kan findes på Viaplay.dk 🙂
  Jeg kan desværre ikke sige dig, hvorfor afsnittet ikke var oppe da du skrev, da vi ikke er ejet af Viaplay. Der skal du i stedet kontakte Viaplay og høre med dem: http://kundeservice.viaplay.dk/

  Forsat dejlig dag! 🙂

  Svar
 5. Hej Janni

  Tak for dit spørgsmål.

  Du kan nu finde finale afsnittet på Viaplay.
  Det skal lige nævnes, at vi ikke er ejet af Viaplay. Så vi har ikke nogen påvirkning på, hvis der er forinkelser og afsnittet derfor ikke var lagt op kl. 8 i går (mandags).

  Forsat dejlig dag! 🙂

  Svar

Skriv en kommentar