Se Robinson Ekspeditionen gratis

Sådan ser du Robinson Ekspeditionen 2017 gratis – uden reklamer!

Den nye sæson af Robinson er i fuld gang. Det bliver en sæson fyldt med drama og vilde udfordringer i Robinson Ekspeditionen 2017. Det kommer til at rulle over skærmen på TV3 hver mandag aften kl. 20. Har du af flere grunde ikke mulighed for at se det i TV, fortæller jeg dig her hvordan du ser Robinson Ekspeditionen gratis online.

Se Robinson 2017 gratis på Viaplay

På Viaplay kan du se samtlige afsnit af Robinson Ekspeditionen gratis – uden reklamer. Du kan ikke kun se årets ekspedition gratis, men også alle tidligere ekspeditioner. På Viaplay kan du altid se afsnittene om mandagen kl. 8 (dvs. samme tid som det bliver sendt i TV’et).

For at se Robinson Ekspeditionen 2017 gratis på Viaplay, skal du oprette en gratis konto. De giver dig 14 dages gratis abonnement og er uden binding. Du får desuden adgang til resten af Viaplays arkiv af TV-programmer, film og serier.

Du kan se sæsonerne 10, 11, 15, 16, 17, 18 og årets sæson 19 løbende.

[button color=”green” size=”normal” alignment=”center” rel=”nofollow” openin=”samewindow” url=”https://track.adtraction.com/t/t?a=1531118376&as=1142433465&t=2&tk=1&epi=robinson”]Se Robinson gratis på Viaplay[/button]

Robinson Ekspeditionen 2017

Årets Robinson Ekspedition disker op med et helt nyt format. Det klassiske format hvor det er pigerne mod drenge er ændret, så det i år bliver de de unge vs. de gamle vs. veteranerne. Det ændrede format betyder, at der vil være meget mere rivalisering i Robinson Ekspeditionen 2017.

Årets Vært – Jakob Kjeldbjerg

Traditionen tro er det Jakob Kjeldbjerg der skal være vært i årets Robinson Ekspedition. I år bliver det hans 13. år som vært siden han tog over for Thomas Mygind i 2004. Med ham ved roret er der ingen tvivl om, at programmet nok skal blive ligeså underholdende som altid.

Deltagerne i Robinson 2017

Robinson Ekspeditionen 2017

I blandt deltagerne er møder du blandt andet Bettina Tammaro og Michael Backer fra 2013 sæsonen, eller sidste sæsons badejern Mathias Lynge. Derudover vil du også få et gensyn med 2015 deltageren Tina Bianca Mosekjær Madsen.

Se Robinson Ekspeditionen gratis på Viafree

Har du brugt din gratis prøveperiode på Viaplay og ønsker ikke at forsætte abonnementet, er der en anden måde at se gratis Robinson på. På Viafree.dk kan du nemlig se Robinson 2017 gratis med reklamer.

Ulemperne ved at se Robinson på Viafree er…

  • …at mandagens afsnit først er tilgængeligt næste mandag
  • …at du skal se reklamer minimum 3 gange i løbet af et afsnit.

[button color=”green” size=”normal” alignment=”center” rel=”nofollow” openin=”samewindow” url=”https://track.adtraction.com/t/t?a=1531118376&as=1142433465&t=2&tk=1&epi=robinson”]Se Robinson gratis på Viaplay[/button]

Har du spørgsmål så tøv ikke med at skrive et par linjer i kommentarfeltet, vi vil besvare dem så godt vi kan. I skal også være velkommen til at diskutere hændelserne i programmet.

6