Viaplay eller hayu

Viaplay eller hayu? Hvilken er bedst?

Er du i tvivl, om du skal vælge streamingtjenesten Viaplay eller hayu, så er du kommet til det helt rette indlæg. For i dette indlæg har jeg nemlig sammenlignet de to tjenester på deres pris, udvalg og brugervenlighed for at vurdere, hvilken tjeneste som er den bedste.

Er du bare interesseret i konklusionen, kan du hoppe direkte til den her.

Pris

Prisen er en vigtig parameter, når vi skal vælge vores produkt. Når det kommer til Viaplay eller hayu, så er der stor forskel på prisen. hayu har et abonnement, mens Viaplay har tre abonnementer. Prisen på dem er:

hayu:

  • 49 kr. om måneden

hayus abonnement kan prøves gratis i en periode.

Viaplay: 

  • Film og serier: 99 kr. om måneden
  • Sport: 289 kr. om måneden
  • Total: 319 kr. om måneden

Viaplays abonnement film og serier kan prøves gratis i 14 dage.

Som det kan ses, er der stor forskel på prisen på de to streamingtjenester. Men prisen er selvfølgelig ikke alt. Det handler også om, hvad du får for pengene. Derfor hopper vi videre til punkterne udvalg og brugervenlighed.

Vinder: hayu (billigst og længst gratis prøveperiode)

Udvalg

Der er stor forskel på udvalget hos de to streamingtjenester. I denne sektion vil de to streamingtjenesters udvalg sammenlignes.

hayu: hayu har valgt at specialisere sig i reality-programmer. Hos hayu finder du ikke film eller serier som f.eks. Outlander, Grey’s Anatomy m.fl. Her finder du kun reality-programmer og lignende TV-shows.

Til gengæld er deres udvalg indenfor dette også meget bredt. Du finder ikke en lignende tjeneste, som har et så godt og bredt udvalg indenfor reality-programmer og lignende TV-shows. Dog er alle programmerne internationale (dvs. du finder f.eks. ikke Paradise Hotel hos hayu).

Viaplay: Viaplay har også reality-programmer. Udvalget af reality-programmer er dog ikke ligeså imponerende som hayu. Til gengæld kan du hos Viaplay finde danske reality-programmer (som f.eks. Paradise Hotel m.fl.).

Derudover finder du hos Viaplay også et fint udvalg af film og andre serier. Og vælger du sportsabonnementet, kan du også se sportsbegivenheder som f.eks. Superligaen, Premier League mv.

Vinder: Viaplay. Viaplay vinder, da de har det største og mest brede udvalg. Er dog kun interesseret i internationale reality-programmer (som f.eks. Keeping Up With the Kardashians m.fl.), så vil du nok finde hayus udvalg mest interessant.

Brugervenlighed

Den sidste parameter som sammenlignes er de to streamingtjenesters brugervenlighed. 

Enheder

Begge tjenester har en Android og iOS app, så de kan bruges på mobile enheder. Dog kan Viaplay bruges et lidt større antal enheder (f.eks. Playstation 3 og 4 m.fl.). Dog er Android og iOS appen den vigtigste for de fleste, hvilket de begge har.

Brugervenligheden

Begge tjenester har et brugervenligt interface på deres hjemmeside samt applikation. Der er derfor ikke den store forskel her.

Funktioner

Begge tjenester tilbyder en offline-funktion (dvs. du kan downloade indholdet til offline brug). Dog er det ikke alle film og serier, som du kan gøre det med hos Viaplay.

Den største forskel er dog, at du ikke kan få danske undertekster hos hayu (de fleste programmer kan dog ses med engelske undertekster). Er danske undertekster derfor en nødvendighed for dig, skal du ikke vælge hayu.

Vinder: Viaplay. Da Viaplay kan bruges på et større antal enheder samt at der ikke er danske undertekster hos hayu.

Konklusion

Hvorvidt du skal vælge Viaplay eller hayu handler i høj grad om dine behov. For det første handler det om dine behov til udvalget samt om du kan leve med, at der ikke er danske undertekster.

Er det primært internationale reality-programmer (som Keeping Up With the Kardashians, The Real Housewives mv.) og du ikke har noget imod at skulle se programmerne med engelske undertekster, så vil hayu være et rigtig fint valg til dig. Da udvalget af internationale reality-programmer er det bedste her samt at prisen er dobbelt så lav som Viaplay.

Er du omvendt interesseret i andet end reality-programmer (eller skal have danske undertekster), så skal du vælge Viaplay. Da udvalget her er langt bredere og alle programmerne kan ses med danske undertekster.

Er du stadig i tvivl om, hvilken en du skal vælge, så kan begge tjenester prøves gratis (der er ingen bindinger). Så kan du selv vurdere, hvilken en som er den optimale for dig.

Prøv hayu gratis her:

[button color=”green” size=”normal” alignment=”center” rel=”nofollow” openin=”newwindow” url=”https://online.adservicemedia.dk/cgi-bin/click.pl?pid=9436&cid=8902&sub=viaplay-hayu”]Prøv hayu gratis[/button]

Prøv Viaplay gratis i 14 dage:

[button color=”green” size=”normal” alignment=”center” rel=”nofollow” openin=”newwindow” url=”https://track.adtraction.com/t/t?a=1531118376&as=1142433465&t=2&tk=1&epi=viaplay-hayu”]Prøv Viaplay gratis i 14 dage[/button]

Har du nogle spørgsmål, så skriv endelig nede i kommentarfeltet. 

Skriv en kommentar