Storytel gratis i 14 dage

Prøv Storytel gratis i 14 dage

OpdateringStorytel er blevet overtaget af Mofibo, så du finder nu alle lydbøgerne hos Mofibo. Du kan her prøve Mofibo gratis i 14 dage.

Storytel tilbyder online og offline streaming af e-bøger og lydbøger, på din smartphone og computer. Det var en af de første tjenester i verden der tilbød læsning af lytning af bøger via en abonnementsbaseret streamingtjeneste. Storytel blev grundlagt i 2005 af svenskerne Jonas Tellander og Jon Hauksson under navnet Bokilur, men de ændrede det hurtigt grundet ønsket om international succes.

I dag er Storytel den største lyd-/e-bog streamingtjeneste i Norden. Bl.a. købte de Mofibo i 2016.

14 dages gratis prøveperiode

Storytel tilbyder en 14 dages gratis prøveperiode til alle nye kunder. Den giver adgang til hele kartoteket af e-bøger og lydbøger og alle de funktioner Storytel også har. Der er ingen binding på den gratis prøveperiode eller efterfølgende ved køb af abonnement, du kan opsige abonnementet når du vil.

Hvis du ikke ønsker at være fast abonnent efter de 14 gratis dage, skal du huske at afmelde dig senest den 14. dag, ellers trækkes der automatisk 129 kr. for næste periode på dit kort.

[button color=”green” size=”normal” alignment=”center” rel=”nofollow” openin=”samewindow” url=”/go/storytel-gratis”]Prøv Storytel gratis i 14 dage[/button]

Over 10.000 e-bøger og lydbøger

Storytel har et kæmpe stort udvalg af bøger i både lydformat og ebog format. Det skyldes ikke mindst deres etablerede situation på markedet og et stærkt samarbejde med mange internationale og nationale forlag. I dag kan de tilbyde læsning og lytning af over 10.000 bøger via deres tjeneste.

Deres udvalg består både af danske og engelske bøger, men langt størstedelen af bøgerne er engelske. Det betyder dog ikke at der slet ikke er nogen danske bøger, for der er et par tusinde danske bøger man kan kæmpe sig igennem. Der er masser af danske og engelske bestsellers, spændingsromaner, krimier, biografier og meget mere, både som lyd- og e-bog. Du kan her se vores samling over de 15 bedste lydbøger hos Storytel.

Offline læsning og lytning

På Storytel er der mulighed for at gemme de bøger du er i gang med, så du kan læse dem offline hvis du skulle havne i en situation uden internet. Det kan være en fordel at gemme bøger offline hvis du fx skal ud at rejse eller i sommerhus på landet, hvor internetforbindelsen kan drille. Du kan dog ikke gemme en ubegrænset mængde af bøger til offline lytning og læsning, du kan max have 5 tilgængelige bøger i offline mode, men det burde også være mere end rigeligt til 1-2 ugers ferie. Se her hvordan du downloader bøgerne til offline brug.

Priser og abonnementer

Du har mulighed for at købe en form for abonnement, med andre ord er abonnementet hos Storytel ens for alle og giver mulighed for at læse og lytte til præcis de samme bøger. Abonnementet koster 129 kr. om måneden og giver dig ubegrænset adgang til alle bøger på Storytel’s hjemmeside og i deres apps.

Nogle gange kører Storytel specielle tilbud (f.eks. kører de nogle gange med et tilbud, hvor du kan få en måneds abonnement til 9 kr.).

På nuværende tidspunkt kan du prøve de første 14 dage via nedenstående link:

[button color=”green” size=”normal” alignment=”center” rel=”nofollow” openin=”samewindow” url=”/go/storytel-gratis”]Prøv Storytel gratis i 14 dage[/button]

Vi har desuden lavet en anmeldelse af Storytel, så du kan få vores vurdering af tjenesten. Se den her. Er Storytel ikke noget for dig, så se her de bedste alternativer til Storytel.

Skriv en kommentar