C More tilbud: Prøv det i 3 måneder til halv pris

C More er en abonnementbaseret streamingtjeneste, som giver adgang til de nyeste film og serier fra Hollywood og resten af verden.

Her på siden har vi samlet et over blik over alle tilbud der dukker op på C MORE. Øverst finder du alle de tilbud der er aktive lige nu, som du kan benytte dig af. Skal der bruges en rabatkode, så vil det fremgå.

C MORE gratis i 14 dage

Normalt koster C More 99 kr. om måneden. Men lige nu kører de en kampagne, hvor du kan prøve det gratis i 14 dage uden binding. Det giver bl.a. dig mulighed for at se Deadpool, Fifty Shades of Grey, The Revenant og mange andre film og serier gratis.

[button color=”green” size=”big” alignment=”center” rel=”nofollow” url=”https://track.adtraction.com/t/t?a=1275838043&as=1142433465&t=2&tk=1&epi=cmore-tilbud”]Prøv C More gratis i 14 dage[/button]

Tidlligere tilbud

Selvom nedenstående tilbud er udløbet, så beholder vi dem synlige på siden, da det ikke er utænkeligt at lignende tilbud dukker op igen. Du kan altid holde dig informeret om gode tilbud på streamingtjenester ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev.

Prøv C MORE gratis 1 måned

Tidligere har C MORE altid haft en gratis prøveperiode på 1 måned. I 2017 valgte de at ændre denne klassiske prøveperiode på 30 dage til en prøveperiode på 14 dage, som er det eneste aktive tilbud på C MORE i øjeblikket.

[button color=”green” size=”big” alignment=”center” rel=”nofollow” url=”https://track.adtraction.com/t/t?a=1275838043&as=1142433465&t=2&tk=1&epi=cmore-tilbud”]Prøv C More gratis i 14 dage[/button]

Prøv C More til halv pris i 3 måneder

Desværre er dette tilbud også inaktivt i øjeblikket, og du må derfor benytte dig af de aktive tilbud der er nævnt øverst i artiklen.

Denne kampagne er tidsbegrænset og gælder derfor kun i den angivet periode. Det betyder at du kan prøve C MORE i 3 måneder til en pris på 148,50 kr. hvor normalprisen er 297 kr. for 3 måneder. Det er et helt unikt tilbud, der aldrig før har været på andre streamingtjenester.

[button color=”green” size=”big” alignment=”center” rel=”nofollow” url=”https://track.adtraction.com/t/t?a=1275838043&as=1142433465&t=2&tk=1&epi=cmore-tilbud”]Prøv C More gratis i 14 dage[/button]

Om C More

C More er en del af Groupe Canal+, som har været aktiv på det danske marked siden 1997. De har et hav af film, serie og sports kanaler der er tilgængelige i hele Europa via forskellige TV-leverandører. Alt hvad de viser af film og serier på deres kanaler, kan streames online via C More.

Stort udvalg af serier og film

C More Play har et stærkt udvalg af serier og især film. C More har aftaler med nogle af de største og bedst producerende film- og serieselskaber i verden, det betyder de kan tilbyde dig de nyeste blockbusters og serier fra Hollywood. Af film de tilbyder kan der bl.a. nævnes:

  1. Deadpool
  2. Kung Fu Panda 3
  3. Fifty Shades of Grey
  4. Fast and Furious 7
  5. Brooklyn

Ønsker du at se mere af deres film udvalg, har vi her samlet de 10 bedste film hos C More. Af serier hos C More kan der bl.a. nævnes:

  1. Black Sails
  2. Gåsmammam
  3. Savnet
  4. The Young Pope
  5. House

Vi har desuden her lavet en samling af de 10 bedste serier hos C More. C More tilbyder også et stort udvalg af film til børn, som fx Paddington, Alvin og de frække jordegern – På farten mv.

Tekniske specifikationer

Inden man beslutter sig for at købe en adgang til en streamingtjeneste er det rart at vide, hvad det kræver at streame i bedste kvalitet og hvilken internetforbindelse man skal have m.m. C More virker som hovedregel på alle enheder og i alle browsere, men hvis du vil være på den sikre side er det en god idé at følge deres anbefalinger.

Internethastighed

Minimum internethastighed som er anbefalet for at se C More Play er 0,5 Mbit. Hvis du ønsker at streame i den bedste HD kvalitet anbefales det dog, at internethastigheden er på minimum 5 Mbit/s.

Browser

C More anbefaler at du benytter deres streamingtjeneste i Internet Explorer el. Firefox hvis du sidder foran en PC, og Safari eller Firefox som browser hvis du sidder foran en Mac.

Software

For at du kan streame fra C More Play skal du installere Silverlight-pluginnet på din PC eller Mac. Det er helt sikkert at hente dette plugin, men du kan også kort læse om hvad Silverlight er og finde et sikkert link til download.

Priser og abonnementer

C More Play har gjort det simpelt og udbyder 1 abonnement til samme pris for alle. Abonnementet koster kr. 99 om måneden og giver ubegrænset adgang til alt deres indhold.

Prøv C More gratis i 14 dage

[button color=”red” size=”big” alignment=”center” rel=”follow” url=”https://track.adtraction.com/t/t?a=1275838043&as=1142433465&t=2&tk=1&epi=cmore-tilbud”]Prøv C More gratis[/button]

Har du spørgsmål, så skriv endelig nede i kommentarfeltet.

Skriv en kommentar