Fifty Shades of Grey filmserien

Når det kommer til erotiske og frække film med masser af romatik, så er Fifty Shades of Grey filmserien helt i top i popularitet. Den af baseret på den ligeledes populære bogserie og har ligesom man andre film baseret på bøger fået stor stor succes. Her kan du blive klogere på Fifty Shades filmene.

Hvor kan man se Fifty Shades filmene?

I Danmark kan du se Fifty Shades filmene på Viaplay, som du kan prøve gratis i 2 uger uden binding. Fifty Shades of Grey 1-3 kan du streame på Viaplay i øjeblikket, men det kan variere hvilken streamingtjeneste filmene er tilgængelig på.

Hvor mange Fifty Shades of Grey film er der?

Der er i alt lavet 3 Fifty Shades of Grey film baseret på ligeså mange bøger. Det spekuleres i øjeblikket om der kommer en Fifty Shades of Grey 4 film, men der afventes endnu afklaring.

Hvilke Fifty Shades er den første?

Den første Fifty Shades film er Fifty Shades of Grey. Alle filmene hedder Fifty Shades… i titlen efterfulgt af noget mere. Den første Fifty Shades film er fra 2015.

Fifty Shades of Grey film rækkefølge

Der er lavet 3 Fifty Shades of Grey film der alle er baseret på de 3 Fifty Shades of Grey bøger. Herunder kan du se rækkefølgen på Fifty Shades filmene:

  1. Fifty Shades of Grey (2015)
  2. Fifty Shades Darker (2017)
  3. Fifty Shades Freed (2018)

Det vides endnu ikke om serien bliver udvidet med en fjerde filmatisering, men det spørgsmål graver vi dybere ned i længere nede i artiklen.

Fifty Shades 1: Fifty Shades of Grey

Fifty Shades 2: Fifty Shades Darker

Fifty Shades 3: FIfty Shades Freed

Fifty Shades of Grey medvirkende

Kommer der en Fifty Shades 4 film?

Skriv en kommentar