Leder du efter en god erotisk film? Så er du kommet til den helt rette artikel. For jeg har nemlig gjort det arbejdet for dig, og fundet de 10 bedste erotiske film til dig.

5 af filmene kan ses hos Viaplay, mens de resterende kan ses hos Netflix. En del af filmene hos Viaplay skal lejes, men nogle af dem kan ses med en Viaplay bruger (som du kan prøve gratis i 14 dage, hvis du ikke allerede har en bruger).

1. Nymphomaniac

Nymphomaniac

Vi lægger ud med en noget kontroversiel film, nemlig Nymphomaniac af selveste Lars Von Trier. Selvom det erotiske drama fra 2013 har skabt røre og spredt vandene blandt kritikerne, så fortjener den en plads her på listen pga. sin direkte fremtoning og ekstreme erotiske niveau.

I filmen følger vi den ældre ungkarl Seligman, som finder en forslået, besvimet kvinde i en gyde. Han tager kvinden, som hedder Joe, med hjem, hvor hun med saftige detaljer fortæller ham om sit liv som nymfoman. Hun bruger både ganske billedlige referencer og associationer til sin historie.

Lej filmen hos Viaplay

2. Ung og smuk

Ung og smuk

I Ung og Smuk fra 2014 følger vi den smukke og forførende, unge kvinde Isabelle. Selvom Isabelle kun er 17 år og går i skole om dagen, så udvikler hun en noget anderledes og mere heftig interesse om natten. Hun går nemlig målrettet efter at miste sin uskyld og kaster sig ud i prostitution.

Og selvom hendes dobbeltliv som uskyldig skolepige om dagen og pirrende forfører om natten er spændende, så giver det samtidig store problemer for både Isabelle og hendes familie. Ung og Smuk er den perfekte blanding er uskyldighed og den seksuelle rådrift i mennesket.

Lej filmen hos Viaplay

3. Killing Me Softly

Killing me Softly

Vi går direkte videre til denne klassiker fra 2002, hvor følelser bliver splittet til atomer, og de fysiske behov for lov at styre slagets gang. Vi følger amerikanske Alice, som bor i London med sin søde og hensynsfulde kæreste. Men en dag ser Alice en fremmed og dragende mand på gaden.

Hun kan ikke koncentrere sig på jobbet efterfølgende, og da hun senere støder ind i den fortryllende mand i en boghandel, får han hende til at følge med sig hjem. De to fremmede når dårligt nok ind i hans lejlighed, før de kaster sig over hinanden med en passion, Alice aldrig før har oplevet.

Se filmen hos Viaplay

4. Unfaithful

Unfaithful

I dette drama fra 2002 følger vi det klassiske forstadspar Edward og Connie Summer. Det trivielle par lever et trivielt liv i en forstad i USA med villa og børn. Og det hele bliver da måske også lidt for trivielt for Connie. Hun påbegynder nemlig en hed affære med en ung franskmand.

Edward, der arbejder som succesfuld leder i erhvervslivet, får pludselig mistanke, og han er bekymret og urolig. Han hyrer derfor en privatdetektiv til at følge Connie og hendes nye hemmelige elskers affære. Det skal dog hurtigt vise sig at blive mere nervepirrende og intenst end som så.

Se filmen hos Viaplay

5. Eyes Wide Shut

Eyes Wide Shut

I Eyes Wide Shut har vi ingen ringere end Tom Cruise og Nicole Kidman i hovedrollerne. Det umage par gør det suverænt i rollerne som det unge par, der elsker hinanden men alligevel oplever udfordringer i parforholdet og ikke mindst deres sexliv.

Den succesfulde unge læge tager sin kone med til fest hos en af sine velstående patienter og venner. Der sker dog nogle skæbnesvangre og pirrende ting til festen, som får parret til at tænke over deres forhold. Det er historien om et ægtepar, der ikke længere kan nøjes med hinanden.

Lej filmen hos Viaplay

6. The Babysitters

The babysitters

I det provokerende og samtidig erotiske drama The Babysitters fra 2007 følger vi den 17-årige high-school elev Shirley Lyner. Shirley er dog ikke som alle andre high-school piger på den alder. Hun driver nemlig en organiseret call girl-forretning for gifte mænd med små børn.

Det startede som en almindelig babysitter-beskæftigelse, men i filmen ser vi, hvordan Shirley med tiden udviklede en hemmelig affære med en af sine kunder. Hun finder ud af, at livet som escortpige er mere pirrende og indbringende, og pludselig har hun alle byens fædre i nettet.

Se filmen hos Netflix

7. Room in Rome

Room in Rome

Hvor meget kan der nå at ske mellem to fremmede på én enkelt nat, på et hotelværelse i Rom? Det finder vi ud af i denne romantiske og sensuelle film om den unge russiske kvinde Natasha. Natasha skal snart giftes, men da hun rejser til Rom møder hun Alba.

Den nysgerrige Natasha følger den fremmede kvinde op til hendes hotelværelse, hvor hun bliver natten over. I løbet af natten begiver de to fremmede kvinder sig ud på en kropslig og fysisk opdagelsesrejse, og de har kun indtil solopgangen til at lære hinanden og dem selv at kende.

Se filmen hos Netflix

8. Shame

Shame erotisk film

I det provokerende men også spændende drama Shame følger vi amerikaneren Brandon Sullivan, som bor i New York. Sullivan er i starten af 30’erne og har problemer med sin uendelige afhængighed af sex. Det bliver for meget for Sullivan at klare selv, og hans søster flytter ind.

Søsteren Sissy forsøger at hjælpe sin bror med hans afhængighed, men uanset hvad hun gør, fortsætter Brandons problemer bare med at vokse og vokse. Filmen fik særlig meget omtale og opmærksom pga. nøgenscenerne med Michael Fassbender, som spiller den unge Sullivan.

Se filmen hos Netflix

9. Et frækt tilbud

Et fræk tilbud

Et frækt tilbud handler om lige præcis det, som titlen antyder. Det er nemlig den angstprovokerende og erotiske fortælling om et ungt gift par, som bliver tilbudt 1.000.000 dollars af en millionær, hvis han må bruge konen en enkelt nat. Men kan forholdet holde til det?

Det unge par er røget ud i en økonomisk katastrofe pga. den finansielle krise, og da de rejser til Las Vegas for at forsøge at vinde de penge, de skal bruge, taber de alt. Derfor er det lokkende tilbud fra den fremmede millionær deres eneste vej ud.

Se filmen hos Netflix

10. Kiss me

Kiss me

Vi runder listen af med denne søde og samtidig kontroversielle kærlighedsfilm fra 2011. I Kiss me følger vi den unge Mia, som tropper op til sin fremmedgjorte fars forlovelsesfest sammen med sin kæreste Tim. Der opstår dog hurtigt problemer, da Mia møder sin kommende stedsøster Frida.

Frida er nemlig lesbisk, og Mia får øjeblikkeligt forbudte følelser for sin fremtidige stedsøster. Hun kan ikke holde sig væk fra Frida, og dermed indleder de et forhold, som kommer på tværs af familiernes ønsker. Det får store konsekvenser, og de to unge nyforelskede kvinders følelser udfordres.

Se filmen hos Netflix

Er du mere til lydbøger, så husk også at se vores liste over de 10 bedste erotiske lydbøger (du kan endda høre dem gratis).