Mofibo fødselsdag

Fødselsdagstilbud: Prøv Mofibo gratis i 30 dage

Mofibo fylder 6 år. Derfor kører de en kampagne, hvor du kan prøve deres tjeneste gratis i hele 30 dage (normalt kan du prøve den gratis i 14 dage). Kunne du derfor godt tænke dig at få adgang til nogle af de nyeste og bedste lyd- og e-bøger, så skal du ikke gå glip af dette glimrende tilbud.

Men du skal være hurtig. For tilbuddet gælder indtil søndag den 7. juli kl. 23.59. Du kan prøve Mofibo gratis i 30 dage her:

[button color=”green” size=”big” alignment=”center” rel=”nofollow” openin=”newwindow” url=”/go/mofibo-fodselsdag”]Prøv Mofibo gratis i 30 dage[/button]

Prøveperioden er uden binding. Så skulle du finde ud af, at det ikke er noget du er interesseret i at forsætte efter de 30 dage, så kan du altid opsige dit abonnement.

Hvad er Mofibo?

Mofibo er en streamingtjeneste, hvor du kan lytte ubegrænset til hele Mofibos udvalg af lyd- og e-bøger via din smartphone (iPhone eller Android) eller din tablet. Et abonnement koster normalt 129 kr. om måneden, men du kan altså nu prøve hele 30 dage gratis.

Udover det tilbyder Mofibo bl.a. også:

 • Offline læsning/lytning: Du kan downloade e-bogen/lydbogen ned på din mobile enhed, så kan du læse/lytte til den selvom du ikke har adgang til internettet (fx hvis du er på ferie, sidder i et fly mv.).
 • Personalisere din læsning: Når du læser en e-bog via Mofibo, kan du både ændre skrifttypen, skriftstørrelsen, lysstyrken og baggrundsfarven. På den måde bliver oplevelsen så god som mulig.
 • Få anbefalinger til bøger: Kender du det, at du ikke helt ved, hvilken bog du skal læse/lytte til som den næste? Tænk ikke længere på det med Mofibo. Mofibo vil løbende komme med personlige anbefalinger, når du bruger tjenesten.

Mofibos udvalg af bøger

Mofibo kan tilbyde et meget imponerende udvalg. I vores seneste optælling havde de hele 25 af de nuværende 50 bestsellers i deres udvalg. Vil du se noget af deres udvalg, kan du bl.a. se vores liste af de 15 bedste lydbøger hos Mofibo ifølge os.

Kunne du tænke dig at prøve Mofibo gratis i de 30 dage, så gå ind på deres hjemmeside via nedenstående knap.

[button color=”red” size=”big” alignment=”center” rel=”nofollow” openin=”newwindow” url=”/go/mofibo-fodselsdag”]Prøv Mofibo gratis i 30 dage[/button]

3 kommentarer til “Fødselsdagstilbud: Prøv Mofibo gratis i 30 dage”

 1. Hej Jonathan

  Jeg kom desværre for sent til dette tilbud. Ved du, om de løbende kører den slags kampagner, eller om der er mulighed for at snuppe en rabatkode til Mofibo et sted?

  Svar
 2. Hej Jakob

  Tak for dit spørgsmål.

  Ja, Mofibo plejer at køre dette tilbud årligt ved deres fødselsdag.
  Jeg kender desværre ikke til andre kampagner hos Mofibo lige i øjeblikket, hvor du kan prøve det mere end 14 dage.

  Hvis du gerne vil prøve det mere end 14 dage for at få en bedre fornemmelse af, om det er noget du vil forsætte med – så kører Saxo Premium 30 dages gratis prøveperiode i øjeblikket: https://www.streamingnews.dk/saxo-premium/ 🙂

  Svar

Skriv en kommentar