Telmore Play med gratis Mofibo, HBO, TV2 Play og C More

Mobilabonnement med streaming

Det fleste mobilabonnementer indeholder gratis ekstra services i dag, og det kan være alt fra lydbøger til musik til film og serier. Det er altså de fleste mobilselskaber der i dag tilbyder et mobilabonnement med streaming.

Et af de mobilselskaber der var først med denne ydelse var Telmore, der med deres Telmore Play mobilabonnement gjorde mobilabonnementer til meget mere end bare et mobilabonnement. Ved at tilbyde et mobilabonnement med streaming, gik de fra at være et mobilselskab til at være en underholdningstjeneste.

Bedste mobilabonnement med streaming

Selvom der i dag er mange der tilbyder mobilabonnementer med streamingtjenester inkluderet, så er Telmore Play fortsat det bedste mobilabonnement med streaming. Mængden af streamingtjenester og underholdning du får til prisen overstiger bare langt det andre mobilselskaber kan tilbyde.

Hos Telmore får du med et Telmore Play et mobilabonnement med film og serier, musik, lydbøger og e-bøger, og selvfølgelig fri data og fri sms hvis du ønsker det.

Telmore Play mobilabonnement

Med gratis film og serier, musik streaming og lydbøger og e-bøger.

Telmore Play har 6 forskellige mobilabonnementer med streamingtjenester inkluderet. Det er forskelligt hvilke streamingtjenester der er inkluderet alt efter hvilket abonnement du vælger. Der er små streaming pakker og store streaming pakker.

Se alle Telmore Play abonnementer

Deres ultimative mobilabonnement med streaming inkludere alle streamingtjenesterne sammen med fri data og fri telefoni. I det abonnement får du adgang til følgende streamingtjenester:

 • HBO MAX
 • Viaplay (kun film og serier – ikke sport)
 • TV2 Play (Basis-pakken)
 • Paramount+
 • Netflix
 • Chapter (lydbøger og e-bøger)
 • Telmore Musik

I alt får du altså adgang til 7 streamingtjenester og et mobilabonnement uden begrænsninger. Derudover kan du tilkøbe ekstra streamingtjenester til en pris på bare 49 kr./md. De ekstra tilvalg du kan gøre er:

 • Flipp
 • Pling
 • Wype
 • MinBio

Billigste mobilabonnement med streaming

Umiddelbart er Telmore Play også det billigste mobilabonnement med streaming da du her får klart mest streaming for pengene, men det er svært at vurdere hvilket der er det billigste for netop dig. Det afhænger af hvilke streamingtjenster du absolut skal have adgang til, samt det krav du har til selve mobilabonnementet.

De andre mobilselskaber der tilbyder mobilabonnementer med streaming, har billigere abonnementer, men har også et mindre udvalg af streamingtjenester tilknyttet. De andre mobilselskaber er:

 • CBB Mobil – Her kan du få mobilabonnement med Tidal.
 • 3 – Her kan du få mobilabonnement med rabat på Deezer, GamerzClass, Saxo Premium, Discovery+, TV2 Play Basis og Wype.
 • YouSee – Her kan du få mobilabonnement med YouSee Musik.
 • Telia – Her kan du få mobilabonnement med Netflix og rabat på HBO MAX, Spotify og Flipp.

De inkludere alle streaming i deres mobilabonnementer på hver sin måde, og giver adgang til forskellige streamingtjenester.

CBB mobilabonnement med streaming af musik

3 mobilabonnement med rabat på streamingtjenester

YouSee mobilabonnement med streaming af musik

Telia mobilabonnement med Netflix og rabat

Telia har ikke det eneste mobilabonnement med Netflix, det har Telmore Play også. Men har du ikke brug for andre streamingtjenester end Netflix el. vil du hellere bare tilkøbe adgang til andre streamingtjenster når du har brug for det, så er Telia måske mobilselskabet for dig.

Mere om de streamingtjenester du kan få med et mobilabonnement

Herunder kan du læse lidt mere om alle de streamingtjenester der mulighed for at få adgang til via dit mobilabonnement i dag. Mange af dem kan du faktisk prøve helt gratis og uforpligtende, så du kan finde ud af om det overhovedet er en streamingtjeneste der er interessant at have med i dit abonnement.

HBO Nordic – HBO Nordic er den nordiske udgave af streamingtjenesten HBO fra USA. På den kan du se nogle af de bedste serier der er lige nu, blandt andet kan du se Game of Thrones, Billions og Vikings eksklusivt på HBO Nordic.

TV2 Play – Det er den mest populære streamingtjeneste hos danskerne. Du får adgang til hele TV2’s arkiv af TV-programmer, serier, film og sport. Når du ikke at se det i fjernsynet, kan du altid besøge TV2 Play og streame det når som helst.

C More – Er en af de bedste streamingtjenester i Danmark, hvis man leder efter de nye gode blockbusters. De har bl.a. rettighederne til at vise serier fra AMC (Walking Dead) og HBO (Game of Thrones).

For inspiration kan du se vores bud på de 10 bedste film på C More og de 10 bedste serier på C More.

Bookmate: Hos Bookmate finder du mere end 16.000 danske lydbøger og e-bøger (og i alt 850.000 bogtitler på mange forskellige sprog). Du kan læse/høre dem når som helst via din tablet eller smartphone. Du kan endda tage dem med på ferien.

Telmore Musik – Med Telmore Musik får du adgang til Telmores egen musiktjeneste. Du kan lytte til flere millioner musiknumre uanset hvor du er, med muligheden for at afspille sange offline.

Flipp – Alle Egmonts magasiner og ugeblade er blevet samlet i streamingtjenesten Flipp. Den får du også adgang til med Telmore Play mobilabonnement, og den indeholder 46 magsiner og ugeblade, blandt andet Alt for Damerne, Eurowoman, Euroman, Hjemmet og Her og Nu.

Min Bio – Med Telmore Play får du også underholdning til de mindste. Min Bio er en streamingtjeneste der samler de bedste film og serier til børnene. Der er både populære danske spillefilm som Far til Fire og klassike tegnefilm alle med dansk tale.

Prøv tjenesterne gratis inden køb

Er du i tvivl om, du vil få brugt de forskellige tjenester, så kan mange af tjenesterne prøves gratis i en prøveperiode. Så kan du prøve dem gratis af, og se om de er noget for dig inden dit køb af Telmore Play.

Du kan fx her læse, hvordan du gratis kan prøve TV 2 Play og HBO Nordic (vil du prøve et lignende tjeneste som Bookmate, så kan du prøve Mofibo gratis).

Se de forskellige Telmore Play abonnementer via nedenstående link:

Skriv en kommentar