Nedenfor finde du de nuværende aktive kampagnekoder:

  1. Prøv 30 dage gratis

Mofibo rabatkode – 30 dage gratis

Har du ikke prøvet Mofibo før, kan du lige nu prøve streamingtjenesten der tilbyder streaming af e-bøger og lydbøger online, helt gratis de første 30 dage. Det kræver ingen rabatkode, der er ingen binding og det gælder kun for nye brugere. Alt du skal gøre er klikke på nedenstående knap og oprette en gratis profil.

Prøv Mofibo gratis

Mofibo fødselsdagstilbud – 30 dage gratis

Ligesom os andre har Mofibo fødselsdag 1 gang om året og indtil videre har Mofibo hvert år inviteret på et brag af en fødselsdagsfest og været dem der har beriget os brugere med en fed gave. Vi forventer ikke det bliver anderledes i år og at de giver os en skøn gave selvom det er Mofibo der har fødselsdag.

I år giver de nemlig dobbelt op på prøveperiodens længde dvs. hele 30 dage gratis. Det betyder gratis lydbøger og e-bøger hele sommerferien uden binding. Skynd dig, for tilbuddet gælder kun til søndag den 7. juli kl. 23:59.

Prøv Mofibo gratis

Mofibo sæsontilbud – 30 dage gratis

Et år består af mange sæsoner og hver sæson er en ny god undskyldning for at lave et godt tilbud. Det synes Mofibo heldigvis også og de benytter fx vinter og efterår til at komme med skarpe tilbud på deres tjeneste. Vil du være med når disse tilbud bliver tilgængelige, så hold øje med siden her eller tilmeld dig vores nyhedsbrev, så giver vi besked når der kommer et godt tilbud på Mofibo med op til 30 dages gratis prøveperiode.


Black Friday tilbud – 30 dage gratis

Black Friday er efterhånden blevet en rigtig stor helligdag og udsalgsdag i Danmark, også selvom det oprindeligt er en amerikansk tradition. Her er det ikke bare fysiske butikker og produkter der laver ekstreme tilbud til forbrugeren, det er også uhåndgribelige ydelser der kommer på tilbud og her iblandt Mofibo. De har som regel et flerdags eller heluges tilbud hvor de giver 30 dage helt gratis til nye brugere. Tidligere brugere kan også blive forkælet med 30 gratis dage eller eller en billigere månedspris.


Mofibo gavekort – Spar op til 48%

Du kan give et Mofibo gavekort til en du holder af eller til dig selv, hvis du trænger til lidt forkælelse. Med et Mofibo gavekort giver du en god gave og spare samtidig mange penge. Du kan vælge at købe et gavekort på enten 3, 6 eller 12 måneder. Se besparelserne herunder.

  • 3 mdr. for 249 kr. – spar 35%
  • 6 mdr. for 449 kr. – spar 42%
  • 12 mdr. for 799 kr. – spar 48%

Normalt koster et Mofibo abonnement 129 kr. om måneden, der er altså store besparelser at hente ved at give et gavekort fra Mofibo til en du holder af.


Denne side bliver løbende opdateret, så du altid har mulighed for at få den seneste rabatkode til Mofibo.

Hvad kan du på Mofibo?

Mofibo er en online tjeneste for streaming af e-bøger og lydbøger. Du kan vælge mellem mere end 20.000 bogtitler på dansk og engelsk. De fleste af bogtitlerne kan du vælge mellem om du vil lytte til bogen eller læse den som e-bog. Du kan her se vores liste over de 15 bedste lydbøger på Mofibo.

Mofibo tilbyder en række funktioner der gør din brugeroplevelse optimal. Du kan blandt andet downloade dine bøger til offline lytning eller læsning så du kan tage dem med til udlandet på ferie. Mofibo er tilgængelig på alle enheder og til alle styresystemer.