Danske reality programmer 2018

Reality programmer 2019 – Den komplette guide

Efter serier som Keeping Up With the Kardashians, The Real Housewives of Beverly Hills og lignende har taget Danmark med storm, så reality-tv serier blevet utrolig populære. Og det er faktisk rigtig mange gode reality-tv serier som er tilgængelige via diverse streamingtjenester.

Vi har lavet den komplette kalender for 2019 til dig der elsker reality TV. Du kan her se hvilke nye reality programmer der kommer, hvilke reality serier der får nye sæsoner, og hvornår de har premiere.

Mit Paradiso Liv – sæson 3

Præmiere: 2. marts

Programmet der går bag om Paradise hotel deltagerne og fortæller historien fra deres side, før, under og efter programmet bliver sendt i TV og på streaming. Den populære Paradise spin-off serie køre nu på 3. sæson og du kan se med hver gang der kommer et nyt afsnit på Viafree. Det er gratis, men der er reklamer i alle afsnit.

Se på Viafree.

Masterchef – sæson 4

Præmiere: 6. februar

Madprogrammer har altid været en kæmpe succes på TV og da Masterchef kom til Danmark og kombinerede madprogram med reality, var det en perfekt cocktail som alle tog vel imod. Nu er vi nået til sæson 4 af Masterchef Danmark, hvor galde amatører kæmper om at blive Danmarks bedste amatørkok og åbne op for nye karrieremuligheder.

Se på TV 3 hver mandag til torsdag kl. 20 el. gratis på Viaplay i 14 dage.

Luksusfælden – sæson 20

Præmiere: 6. februar

Det her reality når det er bedst. Har man det lidt stramt over ens egen økonomi, så kan man altid sætte sig ned og se et afsnit af Luksusfælden og så får man det bedre med det samme igen. Det serien hvor TV 3’s eksperter tager ud og hjælper folk hvis økonomi er et stort sort hul, og det er i år 20. sæson af hitserien.

Se på TV 3 hver tirsdag kl. 20 el. gratis på Viaplay i 14 dage.

Paradise Hotel 2018 – sæson 14

Præmiere: 27. februar

Paradise Hotel er nok det mest populære reality format i Danmark nogensinde. Derfor er det også vendt tilbage for 14. sæson i streg, og i år er formatet lidt anderledes, da der kun kommer 3 afsnit om ugen – tirsdag til torsdag, men intrigerne og spændingen er den samme. I år kan du måde blandt andre Lenny fra sidste sæson og bloggeren Fie Laursen.

Se på TV 3 tirsdag til torsdag kl. 22 el. gratis på Viaplay i 14 dage.

Divaer i junglen – sæson 3

Præmiere: 2. april

Divaer i Junglen er reality-serien hvor tidligere reality deltagere i TV 3 programmer ender hvis de fortsat ønsker at være en del af realityverdenen. Her bliver hverdagen med drinks, penge og glamour skiftet ud med hårdt liv i junglen. I år har sæson 3 af dette program præmiere, hvor blandt andre Fie Laursen og en tidligere Paradise Hotel vinder deltager.

Se på TV 3 hver mandag kl. 20 el. gratis på Viaplay i 14 dage.

Familien fra Bryggen – sæson 13

Præmiere: 19. april

Hele Danmarks yndlingsfamilie er også tilbage på skærmen. Denne gang bliver det dog en kortere sæson, hvor man følger Linse på hendes vej til at åbne et nyt og lille Bed & Breakfast i Spanien. Se om det lykkes hende og hvilken betydning det har for familiens fremtid.

Se på TV 3 hver torsdag kl. 20 el. gratis på Viaplay i 14 dage.

Dagens mand – sæson 3

Præmiere: 3. maj

Dagens Mand er kombinationen af et game-show og reality og det har vist sig at være en god kombi. En fyr kommer ind og skal vælge en pige han gerne vil på date med, så simpelt er konceptet. Programmet startede på TV 2, men nu køre det for 3. sæson i træk på TV 3.

Se på TV 3 hver torsdag kl. 21 el. gratis på Viaplay i 14 dage.

Forsidefruer – sæson 3

Præmiere: 3. maj

Amalie er Danmarks reality dronning, hun har været med i næsten alle de store reality programmer, hun har haft sit helt eget reality program og nu er hun altså med i Forsidefruerne. Følg med når hende, og fire andre forsidefruer slår sig ud i programmet.

Se på TV 3 hver torsdag kl. 20 el. gratis på Viaplay i 14 dage.

Paradise Hotel Norge 2018 – sæson 10

Præmiere: 21. maj

Ja, der er ikke meget at sige andet end at Paradise Hotel Norge har ligeså meget drama og ligeså mange intriger som den Danske udgave, og du kan derfor roligt zappe ind på Viaplay og streame alle afsnit nu når Paradise Hotel Danmark er slut for i år.

Se gratis på Viaplay i 14 dage.

Fies Bryster

Præmiere: 23. maj

Som en helt eksklusiv Viafree serie kan du følge den kendte blogger Fie Laursen i hendes vej til at få nye og større bryster. Viafree har været med bag kulisserne når Fie Laursen får lavet nye bryster hos Nygart. En miniserie i 5 afsnit som du kan følge med i helt gratis på Viafree.

Se på Viafree.

Love Island Danmark – sæson 1

Præmiere: Efteråret 2018

Og nu kan vi så afsløre at der kommer et helt nyt reality koncept til Danmark, nemlig Love Island. Det bliver med danske deltagere og konceptet minder lidt om Paradise Hotel. Nogle personer på en ø der kæmper om at blive der uge for uge, indtil de står alene tilbage. Kan du ikke vente med at se den Danske udgave, så kan du lige nu se den engelske gratis på Viaplay.

Se på TV 3 til efteråret el. gratis på Viaplay.

Robinson Ekspeditionen 2018 – sæson 20

Præmiere: Efteråret 2018

Selvfølgelig vender Robinson Ekspeditionen tilbage i 2018. Det var det første større reality program der kom til Danmark, og det bliver ved med at være godt. Nu er det noget til den 20. sæson og det bliver spændende at følge årets koncept og deltagere til efteråret når det får præmiere på TV 3. Indtil da kan du se alle de tidligere sæsoner gratis på Viaplay.

Se på TV 3 til efteråret el. gratis på Viaplay.

Det er sådan det Danske reality år ser ud, og det bliver super sjovt at følge med i. Hvilket program er must-see for dig? og har du tænkt dig at prøve at se noget nyt reality program i år fx. Love Island?

Skriv en kommentar